Par godu Kembridžas hercogienes Ketrīnas četrdesmitajai dzimšanas dienai Kensingtonas pils publiskojusi trīs neatvairāmus gaviļnieces foto. 

Lai gan daudzas karaliskās dzimšanas dienas ir atzīmētas, topot reālistiskai eļļas gleznai, Kembridžas hercogiene, kura pazīstama ar savu mīlestību pret fotogrāfiju, nolēma, ka fotosesija būtu vispiemērotākais veids, kā atzīmēt viņas 40. dzimšanas dienu.

Kembridžas hercogienes trīs augstās modes stila bildes uzņēmis pazīstamais itāļu izcelsmes fotogrāfs Paolo Roversi. Fotogrāfijās var redzēt trīs Keitas personības aspektus:

"Viņas karaliskā puse – to jūs varat redzēt klasiskajā kadrā, kur viņa skatās tālumā; ir neformālāks tēls sarkanajā kleitā, kas simbolizē modernu sievieti 40 gadu vecumā; un tad ir tuvplāns, kas piedāvā pavisam intīmāku perspektīvu uz hercogieni," tiek analizēts Ketrīnas fotosesijas simbolisms.

Foto: GEORGE ROGERS/GEORGE ROGERS/SIPA
Kembridžas hercogienes Ketrīnas fotosesija par godu 40. dzimšanas dienai
Kembridžas hercogienes Ketrīnas fotosesija par godu 40. dzimšanas dienai Foto: SIPA/Scanpix
Kembridžas hercogienes Ketrīnas fotosesija par godu 40. dzimšanas dienai
Kembridžas hercogienes Ketrīnas fotosesija par godu 40. dzimšanas dienai Foto: SIPA/Scanpix

Keita pati izvēlējusies 74 gadus veco fotogrāfu. Roversi, kurš šobrīd dzīvo Parīzē, ir ļoti pazīstams fotomākslinieka vārds modes pasaulē. Viņš ir strādājis ar ļoti zināmiem modes namiem - "Dior", "Cerruti", "Valentino" un "Saint Laurent" un modes žurnāliem - "Vogue", "Vanity Fair".

Izcilie foto portreti, kuri 2021. gada novembrī uzņemti Karaliskajā botāniskajā dārzā, 2022. gada 9. janvārī tika iekļauti pastāvīgā Nacionālās portretu galerijas kolekcijā Londonā. 

Paolo Roversi
Paolo Roversi Foto: AFP / Scanpix
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X