Pentagons atklājis jaunu NLO izmeklēšanas biroju (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
NLO
NLO Foto: AFP / Scanpix

Pentagons atklājis jaunu biroju, kurā paredzēts izmeklēt neidentificētus lidojošus objektus (NLO). Tomēr ne visi NLO entuziasti par to ir priecīgi.

Kā vēstīts ziņu izdevumā “NBC”, daži NLO entuziasti nav apmierināti ar jaunā biroja izveidi, jo netic, ka Pentagons atklās sabiedrībai visu patiesību par saviem novērojumiem.

Lēmums par jauna biroja izveidi tika pieņemts decembrī, balstoties uz vajadzību pēc iestādes, kas atbildētu par neidentificētiem lidojošiem objektiem. Pēdējos gados NLO tēma ir salīdzinoši populāra, ņemot vērā vairākus Pentagona publicētus vai nopludinātus videomateriālus, kuros redzami dīvaini, neidentificēti objekti.

Tas, vai šajos video redzamie objekti patiešām ir nezināmas tehnoloģijas, joprojām ir neatbildēts jautājums. Jāpiezīmē, ka valdība vairāk uztraucas, ka šie objekti varētu būt citu pasaules valstu, nevis citplanētiešu radīti.

Tiesa, daudzi no videomateriālos redzamajiem objektiem varētu būt dabiski veidojumi, piemēram, meteorīti vai citos gadījumos – vienkāršas optiskās ilūzijas.

NLO noliedzējs Miks Vests izdevumam “NBC” savukārt atzina, ka NLO piekritēji un entuziasti nu ir sagādājuši Pentagonam vajadzīgo politisko atbalstu, lai izveidotu šādu biroju, kas varētu kalpot paša Pentagona interesēm.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu