Arī sestdien spēcīgais vējš lauzis kokus un nodarījis postījumus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vētras laikā izgāzti un nolauzti koki Daugavpilī.
Vētras laikā izgāzti un nolauzti koki Daugavpilī. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Arī sestdien Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki piedalījušies spēcīgā vēja radīto postījumu seku novēršanā.

Pagājušajā diennaktī VUGD saņēma 14 izsaukumus, lielākoties, Rīgā un Pierīgā, kur bija jānovāc aizlūzuši vai uz ceļa braucamās daļas uzkrituši koki.

Divos gadījumos tika novērsts bojātu konstrukciju apdraudējums - no ēku jumtiem tika nocelta metāla loksne un skārda gabals.

Kā ziņots, piektdien VUGD saņemti vairāk nekā 150 izsaukumi ar lūgumiem palīdzēt novērst stiprā vēja radītos postījumus.

Ugunsgrēkā dzīvoklī Rīgā gājis bojā cilvēks

Svētdienas rītā ugunsgrēkā daudzstāvu ēkā Ķengaragā, Rīgā gājis bojā cilvēks.

No rīta plkst.6.20 saņemts izsaukums uz Kaņiera ielu Rīgā, kur divpadsmitstāvu ēkas dzīvoklī dega virtuve un sadzīves priekšmeti 12 kvadrātmetru platībā.

No degošā dzīvokļa tika iznests cilvēks, kuram mediķi konstatēja nāvi.

Plkst.7.35 ugunsgrēks lokalizēts.

Savukārt sestdien pēcpusdienā, plkst.15.44 VUGD saņēma izsaukumu uz Zīļu ielu Tukumā, kur dega vienstāva dzīvojamās mājās piebūves jumts trīs kvadrātmetru platībā. Mēģinot dzēst liesmas pirms ugunsdzēsēju ierašanās, notikumā cieta cilvēks, kurš tika nodots mediķu aprūpē.

Kopumā pagājušajā diennaktī saņemti 66 izsaukumi, no tiem 18 uz ugunsgrēkiem, 36 uz glābšanas darbiem, 12 bijuši maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu