Cilvēki prognozē slavenību nāves: tapis 2022. gada saraksts! (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Cilvēkiem vienmēr ir nedaudz gribējies zināt, cik tev ir atvēlēts uz šīs zemes, tomēr daba ir lēmusi, ka mēs to nezināsim nekad. Tomēr tas neattur prognozēt citu nāves dienu, ko, kā izrādās, dara kāds britu interneta resurss "The DeathList".

"The DeathList 2022" izveidojis 50 personu garu sarakstu, kuras, pēc prognozētāju domām, varētu šogad doties mūžībā. Visvairāk šīs prognozes apstiprinājušās 2020. gadā, kad uzminētas 20 personības. 2021. gadā pareizi tika prognozēta 12 populāru cilvēku aiziešana aizsaulē - starp tiem Edinburgas hercogs, princis Filips un slavenā aktrise Betija Vaita. Jāatzīmē, ka Betija viņsaulē devās 31. decembrī, kas ir 2021. gada beidzamā diena. 

Šā gada sarakstā prognozētāji nosaukuši tādas slavenas personības kā ASV eksprezidents Džimijs Kārters, politiķis, uzņēmējs Mihails Gorbačovs, dabaszinātnieks Deivids Atenboro, kādreizējais Japānas imperators Akihito, Brazīlijas sporta ministrs, futbola leģenda Pelē, bijušais Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni, aktieris Maikls Džons Gambons  un arī Lielbritānijas karaliene Elizabete II. Vairāk skaties te. 

Futbola leģenda Pelē
Futbola leģenda Pelē Foto: Reuters/AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Japānas imperators Akihito
Japānas imperators Akihito Foto: KIYOSHI OTA / EPA

Sarakstā iekļautas slavenības, par kuru nāvi ziņotu Apvienotās Karalistes mediji.

Lai vai kā, vēlam šīm personām stipru veselību un lai šīs prognozes nepiepildās!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu