Jūrmalā nodota ekspluatācijā jaunā projekta "Edinburgh Apartments & Lofts" otrā kārta (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/EDINBURGH Apartments&Lofts

Investējot vairāk nekā 7,3 miljonus eiro, Jūrmalā ekspluatācijā nodota otrā kārta jaunajam projektam "Edinburgh Apartments & Lofts", Dzintaros, informē projekta attīstītāja SIA "OM 31" pārstāvji.

Pirmā kārta tika pabeigta 2021.gada sākumā, un no 65 apartamentiem pārdoti jau 86%. Savukārt no kopējā jauno mājokļu īpašnieku skaita vairāk nekā 92% ir Latvijas iedzīvotāji.

Projekta īpašnieks ir uzņēmums "OM 31", ēku arhitektūras un teritorijas labiekārtošanas projektu izstrādāja arhitekte Zane Tetere-Šulce un viņas vadītais birojs "OpenAD", savukārt par ēku būvnieku tika izraudzīta būvfirma "Anzāģe". Projektu finansēja "Signet Bank".

Projektu veido divu ēku komplekss - pirmajā kārtā piecstāvu ēkā izbūvēti 65 apartamenti, savukārt otrajā kārtā ekspluatācijā nodotajā divstāvu ēkā - 24 lofti. Bijušās sanatorijas ēku komplekss atrodas valsts nozīmes pilsētbūvniecības pieminekļa aizsardzības zonā, tā pārbūve tika veikta, respektējot vides kontekstu un ar pietāti izmantojot vēsturiskos Jūrmalas koka arhitektūras būvmākslas "citātus".

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/EDINBURGH Apartments&Lofts

Ap abām ēkām ir privāts, priežu sila ieskauts, 14 000 kvadrātmetrus liels piemājas parks, kurā ir ierīkoti atpūtas un sporta infrastruktūras objekti, kā arī bērnu rotaļu laukums.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu