Divi gadi pandēmijas zīmē ir iemācījuši vismaz vienu lietu. To, ka daudzviet pasaulē privātās dzīves un darba attiecības, visticamāk, mainīsies uz visiem laikiem. Vai tā būs arī pie mums?

Divi gadi pandēmijas zīmē ir iemācījuši vismaz vienu lietu. To, ka daudzviet, pasaulē, privātās dzīves un darba attiecības, visticamāk, mainīsies uz visiem laikiem.

Daļai biroja darbinieku šis viss nozīmē pārvākšanos atpakaļ uz mājām, raizes par piemērotiem biroja krēsliem un galdiem, raizes par otrā istabā raudošiem bērniem svarīgas sapulces laikā un to, vai ledusskapī ir palicis kaut kas, ko apēst pusdienu pauzē.

Tikmēr mediķi, pedagogi, lielveikalu pārdevēji, policisti un ugunsdzēsēji cīnās otrā “kovida” pusē. Tieši pārdevēji ir tie, kuriem ik dienas jāuzklausa lamas no pircējiem par lūgumu uzvilkt medicīnisko aizsargmasku.

Skolotāji nepagurstoši atbild uz pusnakts īsziņām no skolēnu vecākiem ar lūgumiem precizēt, izdarīt, atcelt. Policisti tā vietā, lai pievērstos būtiskākiem darbiem, ir spiesti riņķot pa pilsētu ielām komandantstundu laikos, lai notvertu simtiem bezatbildīgo, lai izklīdinātu kārtējo vakcīnnoliedzēju “kori” pie Brīvības pieminekļa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X