Pagarināta pieteikšanās uz "Tet" padomes locekļa amatu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

SIA "Publisko aktīvu pārvaldītājs Possessor" ("Possessor") līdz 7.martam pagarinājis pieteikšanos uz SIA "Tet" padomes locekļa amatu jaunu produktu un pakalpojumu ieviešanas jomā.

Iepriekš pieteikšanās termiņš bija noteikts 21.februāris.

"Tet" padomes loceklim jaunu produktu un pakalpojumu ieviešanas jomā paredzētā bruto mēneša atlīdzība ir līdz 2400 eiro.

Kandidātu atlase notiks trijās kārtās. Konkursa pirmajā kārtā konkursa nominācijas komisija izskatīs kandidātu iesniegtos dokumentus un lems par konkursa atlases otrajai kārtai izvirzāmajiem kandidātiem.

Kandidātiem, kuri tiks izvirzīti otrajai kārtai, būs jāsagatavo prezentāciju ar stratēģisko redzējumu par nominācijas komisijas noteikto tēmu.

Savukārt atlases trešajai kārtai tiks piesaistīta personāla atlases kompānija kandidātu padziļinātai kompetenču izvērtēšanai, atsauksmju iegūšanai, reputācijas izskatīšanai, potenciālo interešu konflikta risku un normatīvos noteikto amatu savienošanas ierobežojumu izvērtēšanai.

Nominācijas komisijas sastāvā ir Ekonomikas ministrijas (EM) Valsts aktīvu pārvaldes un atsavināšanas nodaļas vadītāja Marina Podvinska, EM valsts sekretārs Edmunds Valantis, "Possessor" valdes priekšsēdētājs Andris Gādmanis, Pārresoru koordinācijas centra Kapitālsabiedrību pārvaldības nodaļas vadītāja Dzintra Gasūne un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes loceklis Jānis Lielpēteris.

"Possessor" pārstāvji skaidro, ka konkurss izsludināts, ievērojot labo korporatīvo praksi ievēlēt padomes locekļus uz termiņu, kas nav ilgāks par pieciem gadiem. Pašlaik padomes loceklis Jānis Brazovskis padomes locekļa amatā ir vairāk nekā piecus gadus - kopš 2013.gada sākuma.

Pašlaik "Tet" padomē strādā tās priekšsēdētājs Klāvs Vasks, kā arī padomes locekļi Brazovskis, Ilvars Pētersons, Hannu-Matti Makinens, Reičela Sesilia Samrena un Svens Johans Anderssons, liecina informācija "Firmas.lv".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu