"Amoralle" pārtrauc sadarbību ar Krieviju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
RFW 4. diena: Amoralle
RFW 4. diena: Amoralle Foto: Jānis Škapars/TVNET

Populārais apģērbu un apakšveļas zīmols "Amoralle", reaģējot uz Krievijas iebrukumu Ukrainā, pārtrauc sadarbību ar Krieviju, teikts uzņēmuma sociālo tīklu kontos. 

"Reaģējot uz Krievijas iebrukumu Ukrainā, Amoralle "iesaldē" jebkādu sadarbību ar Krieviju," teikts uzņēmuma paziņojumā. "Piegādes uz Krieviju nebūs iespējamas."

Uzņēmums precizē, ka visi pasūtījumi, kas veikti kopš šī gada 24. februāra, netiks nosūtīti. 

"Es aicinu arī pārējos darīt to pašu," uzsvērusi zīmola "Amoralle" dibinātāja Inese Ozola.

Kā liecina ieraksti uzņēmuma "Instagram" kontā, "Amoralle Level Up" komanda arī sākusi ziedojumu vākšanu, lai palīdzētu cilvēkiem Ukrainā. Uzņēmums informē, ka Rīgā, Ventspils ielā 50, 1. korpusā, katru dienu no pulksten 9 līdz 22 iespējams ziedot šobrīd svarīgākās preces - pārtiku, sieviešu higiēnas preces, medikamentus, pārtiku dzīvniekiem,  dezinfekcijas līdzekļus un citas lietas.

Jau ziņots, ka vairāki Latvijas uzņēmumi, reaģējot uz Krievijas iebrukumu Ukrainā, pārtraukuši sadarbību ne tikai ar agresoru Krieviju, bet arī Baltkrieviju.

Šī gada 24. februārī agresors Krievija atkārtoti iebruka Ukrainā ar mērķi pilnībā okupēt Ukrainas teritoriju un apspiest ukraiņu tiesības būt par neatkarīgu valsti demokrātisko Eiropas valstu saimē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu