Svētdienas horoskops: 6. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: pexels.com

Horoskops svētdienai, 6. martam.

AUNS

Aicini kopā draugus un dodieties dabā izbaudīt gadalaiku maiņu. Ja svaigā gaisā ir iespējas arī pikniku sarīkot, tad šī diena būs izdevusies!

VĒRSIS

Jāpalīdz tuviniekiem, jāpaveic gūzma saimniecības darbu un vēl arī var pieteikties ciemiņi. Pienākumos dalies ar mājiniekiem, lai plecos nav pārāk liels smagums.

DVĪŅI

Šodien sirsnīga diena, kad dvēselē dzirkstī saules zaķēni. Dažādi pozitīvi notikumi paredzami privātajā dzīvē. Pāriem jauna dzirksts, brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.

VĒZIS

Pozitīvas emocijas un sirsnība, satiekoties ar draugiem. Interesantas sarunas, idejas. Ar vārdu sakot – lieliska diena, ja līdzās savējie.

LAUVA

Prieku sagādās izklaides pasākumi kopā ar domubiedriem vai sportiskas aktivitātes. Taču vakarā gan laikus dodies pie miera, jo jaunajā nedēļā ar pilnu jaudu jāķeras pie darbiem.

JAUNAVA

Risināmi sirdslietu jautājumi. Atceries, ka galvenais nav vārdi, bet darbība, un, iespējams, ka privātajā dzīvā kaut kas izvērtējams. Uzklausi mīļoto un esi tolerants.

SVARI

Šodien paredzamas sabiedriskās aktivitātes. Priecāsies, ka tev apkārt ir labi un uzticami cilvēki, ar ko var kopā pajokot, pasmieties un arī izrunāt nopietnas tēmas.

SKORPIONS

Daudz darāmā mājas saimniecībā, un kopīga pasēdēšana ar tuviniekiem. Gūsi pozitīvas emocijas, raisīsies interesantas sarunas, un tu atkal pārliecināsies, ka ģimene ir atbalsts.

STRĒLNIEKS

Sirds un prāts ilgosies pēc jauniem plašumiem. Mazliet tā kā trauksme un nezināma brīnuma gaidas. Noteikti vajadzētu izrauties no ikdienas rutīnas, kaut kur aizbraukt.

MEŽĀZIS

Pirmajā vietā privātā dzīve. Attiecībās ar mīļoto var rasties spriedze, tāpēc neļauj vaļu emocijām, neapvainojies, neieraujies sevī. Atklāta saruna ļaus atgūt dvēseles mieru.

ŪDENSVĪRS

Ģimenes pienākumi – var nākties palīdzēt vecākās paaudzes radiniekiem, kaut ko paremontēt, sakārtot. Būtu vēlams sarīkot ģimenes pusdienas un atbalstīt savējos ar padomiem.

ZIVIS

Sirsnīga un labestīga diena. Atver dvēseli jaunām emocijām, jūtas iedvesmos lieliem darbiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās, kas sirdij liek pukstēt straujāk.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu