Vai Irinai Šeikai Parīzē atteikts modeles darbs, jo viņa ir "krieviete"?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Viena no pieprasītākajām pasaules supermodelēm Irina Šeika šogad nav piedalījusies nevienā no Parīzes modes nedēļas skatēm. 

Pagājušajā gadā bez viņas līdzdalības nenotika neviena modes nedēļa. Krievu skaistule defilēja pa Parīzes, Londonas, Milānas un Ņujorkas podiumiem, izrādot tērpus no daudzu modes namu jaunākajām kolekcijām.

Arī šis gads Irinai iesākās ļoti veiksmīgi. Februārī viņa vēl spīdēja Ņujorkas modes nedēļā: kopā ar supermodelēm Bellu un Džidžī Hadidām un kļuva par Michael Kors šova galveno zvaigzni. 

Krievu supermodele Irina Šeika Londonas modes nedēļā piedalījusies arī neparastā "Richard Quinn" šovā, defilējot pa mēli rozā čadrā. 

Taču Parīzes modes nedēļā, kas ir viena no visgaidītākajām, Irina, šķiet, bija "melnajā sarakstā". Modele tā arī nepiedalījās nevienā šovā. Faniem ir aizdomas, ka modele "palūgta" turēties pa gabalu no podiuma, jo viņa ir krieviete, raksta Limon.ee. 

Bet pamats šādām aizdomām ir diezgan pamatots. Arī dizainers Valentīns Judaškins tika atstādināts no dalības Parīzes modes nedēļā. To, ka viņa skate ir aizliegta, krievu dizainers uzzināja burtiski dienu pirms modes šova, kam viņš un viņa darbinieki gatavojās veselu gadu. Iespējams, šāds aizliegumu attiecās arī uz modeli.

Bet iespējams, ka pati Irina izvēlējās nepiedalīties, redzot, kādu negatīvismu krievu tautības cilvēki tagad rada Rietumos un kā tas modes pasaulē negatīvi ietekmēs viņas turpmāko karjeru.

Foto: SIPA/Scanpix
Foto: AFP/SCANPIX
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu