"Rīgas satiksme" nav vērsusies tiesā pret autovadītāju, kurš uz stundu nobloķēja tramvaju satiksmi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Makare/LETA

Šī gada 7. janvārī kāds transporta līdzekļa vadītājs, nepareizi novietojot transportlīdzekli nu jau slēgtajās autostāvvietās Krišjāņa Barona ielā posmā no Pērnavas līdz Brīvības ielai, teju uz stundu nobloķēja tramvaju satiksmi. Lai gan sākotnēji uzņēmuma "Rīgas satiksme" pārstāvji sacīja, ka par šo atgadījumu vērsīsies tiesā par parāda piedziņu, uzņēmums savas domas mainījis. 

"Transportlīdzekļa vadītājs ir atlīdzinājis “Rīgas satiksmei” šā notikuma rezultātā radītos zaudējumus. Līdz ar to uzņēmumam nav pamata pret šo personu vērsties tiesā par parāda piedziņu," portālam TVNET pastāstīja uzņēmuma pārstāve Inese Rozīte.

Atgādinām ka 7. janvārī ap pulksten 14 Rīgā, Krišjāņa Barona ielā pie mājas Nr. 129, virzienā uz pilsētas centru kāds autovadītājs savu automašīnu bija novietojis pārāk tuvu tramvaja sliežu klātnei, kā rezultātā tika pārtraukta 1. tramvaja kustība. Arī uzņēmums savā mājaslapā norādīja, ka šajā vietā sabiedriskais transports ar simtiem pasažieru stāvēja 58 minūtes.

Toreiz autovadītājam Rīgas pašvaldības policija sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu, kā arī uz notikuma vietu tika izsaukts evakuators transportlīdzekļa pārvietošanai.

"RS Civilprocesa likumā paredzētajā kārtībā vērsīsies pret automašīnas vadītāju, kurš, nevērīgi novietojot stāvvietā transportlīdzekli, uz stundu aizkavēja tramvaju satiksmi un ietekmēja daudzu pasažieru ikdienu," tā bija teikts uzņēmuma mājaslapā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu