Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ spīd laimests?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 4. līdz 10. aprīlim.

AUNS

Daudz jautājumu pašam sev: kāpēc notiek tā, kā notiek? Vai visu daru pareizi? Vai vajag kaut ko mainīt? Un kurā brīdī? Ļoti iespējams, ka vienam grūti rast atbildes, tāpēc vajadzētu apspriesties ar tuviem draugiem. Skats no malas palīdzēs par daudz ko tikt skaidrībā. Profesionālajā jomā labs laiks prezentācijām, jaunu ideju izklāstam un karjerai. Saņemot intriģējošu piedāvājumu, rūpīgi izvērtē. Ja šķiet, ka pietrūkst kādu iemaņu - tiešsaistē ir daudz noderīgu kursu. Brīvdienās organizē jautras izklaides kopā ar draugiem. Saviesīga gaisotne un pozitīvas emocijas nāks par labu arī sirdslietās.

VĒRSIS

Lieliska nedēļa, lai izceltos darbā vai biznesā. Vienalga, kādā statusā esi, kolēģi respektēs un atzīs tavu autoritāti. Būs gandarījums par paveikto un jaunas idejas nākotnei. Tikai rīkojies apdomīgi. Praktiska pieeja ir tava stiprā puse, bet šoreiz zvaigznes var provocēt pieņemt nepārdomātus lēmumus. Kāds „pasviež” ideju – un tev pirmajā brīdī šķiet, ka tā ir lieliska. Tomēr parēķini, lai nesanāk „apdedzināšanās”. Brīvajā laikā vajadzētu izkustēties. Pārskati garderobi, vai pa ziemu kāds nav drēbītes padarījis mazākas... Sportiskas aktivitātes jebkurā gadījumā nāks par labu. Tāpat arī sirsnīgas tikšanās ar draugiem.

DVĪŅI

Īpaši svarīga šonedēļ finanšu tēma. Būs vēlme nopirkt kādus skaistus niekus, aksesuārus jaunu apģērbu un vienkārši patērēties savam priekam. Ar šo jābūt uzmanīgam, jo maciņš vai konts tukšosies ātri. It īpaši norēķinos ar bankas karti vai par pirkumiem internetā. Profesionālajā jomā iespējas izcelties un nodemonstrēt komunikācijas meistarību. Ātri sapratīsies ar cilvēkiem un no nejaušām sarunām var izveidoties nopietni darījumu kontakti. Brīvajā laikā dodies izbraucienā. Pāriem jauni iespaidi, kas satuvina, brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

VĒZIS

Jāmēģina tikt galā ar emocijām, kas ir viens no Vēža zodiaka zīmes vadmotīviem. Rūpes par visiem grūtdieņiem, nesavtīga palīdzēšana... Daudz domāsi par citiem, bet patiesībā vajadzētu vairāk rūpēties par sevi, par harmoniju dvēselē un prātā. Darbā neuzņemies pārāk daudz un vakaros un brīvdienās rāmi atpūties, darot to, kas priecē sirdi. Ja būsi līdzsvarā ar sevi, tad veiksies arī profesionālajā jomā. Jauni kontakti, darījumu sarunas, labvēlīgs iznākums darīšanās ar iestādēm vai bankām. Svarīgās lietās gan visu pārbaudi pats, jo kāds kolēģis var sastrādāt aplamības.

LAUVA

Par profesionālajām pozīcijām un reputāciju, iespējams, nāksies pacīnīties un pierādīt sevi. Tas var būt saistīts gan ar pārmaiņām pienākumos, gan ar kāda kolēģa vai biznesa partnera neizdarību. Enerģijas un zināšanu tev pietiek – tiksi galā un nostiprināsi autoritāti. Ja veidojas jauna sadarbība, tad ievāc informāciju par partneriem. Drošs paliek drošs. Labi pārdomāti projekti nesīs peļņu. Brīvajā laikā esi kopā ar saviem mīļajiem, viņi ir atbalsts un spēka avots. Ja šobrīd esi viens, atver sirdi mīlestībai – bieži vien tā atnāk negaidot. Iespējas izveidot attiecības ar tālejošu turpinājumu.

JAUNAVA

Darba lietās jābūt kārtībai! Neatkarīgi no amata vai pienākumu apraksta „turēsi rūpi” var visu un visiem. Varbūt pat iejaucoties lietās, kas nav tavā atbildības sfērā. Kāds piktosies, bet kāds būs ļoti pateicīgs, ka norādi uz aplamībām vai palīdzi ar padomu. Aktīva rosība ļaus palielināt ienākumus, tikai esi uzmanīgs, ja sadarbība ar ārzemēm, tad ļoti jāseko līdzi juridiskām niansēm. No darba brīvajā laikā sirdī pavasaris, kaislības, ilgas pēc romantiskiem, aizraujošiem piedzīvojumiem. Tver dzīves skaistos mirkļus!

SVARI

Jauni plāni. Radoši plāni. Ja vajag darbā vai biznesā kaut ko mainīt, tad šis ir īstais brīdis. Tavas ierosmes gūs atzinību un radīsies uzticami un aktīvi sadarbības partneri. Tikai atceries, ka norunas jāfiksē juridiskos dokumentos, lai vēlāk nav pārpratumu. Nedēļas nogalē saimnieciskā rosība mājās. Ķeries pie interjera izdaiļošanas, nomaini aizkarus, pārklājus, ieliec vāzēs ziedus. Prieks pašam un mājiniekiem. Kādam iespējami aizraujoši sirdslietu piedzīvojumi, kam būtiska nozīme turpmākajā dzīvē.

SKORPIONS

Savā būtībā tu esi līderis, kurš zina, ko dara. Dažkārt, protams, līdzcilvēkos jāieklausās, taču šī nav tā reize. Šonedēļ visu vērtē un lēmumus pieņem pats. Iespējams, ka kolēģi vai partneri runā aplamības vai gluži nevilšus situācijas pasniedz no sava skatupunkta, nevis bezkaislīgi objektīvi. Nedēļas nogalē jauka atmosfēra ģimenē. Aizbrauc pie dabas, sarīko pikniku vai dārza svētkus. Pavasara noskaņas un lieliska atpūta. Sirdslietās romantika. Tavā dzīvē var ienākt cilvēks, kam ir liela nozīme. Kāds – ar kuru saprasties no pus vārda.

STRĒLNIEKS

Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai bankās, labāk atliec. It īpaši tad, ja risināmi strīdīgi jautājumi vai sarunu iznākums nav prognozējams. Var būt daudz emociju, bet rezultāts - nulle. Tāpat arī darbā nepārpūlies, ja jūti, ka veiksme īsti nav ar tevi. Toties ir lielisks laiks mājas darbiem, pavasara talkai un draugu ballītei. Ļoti svētīgas būtu arī sportiskas aktivitātes – atklāj skriešanas sezonu, garās pastaigas ar soļu skaitīšanu vai izbraucienus ar divriteni. Mīlas lietās pavasarīgs noskaņojums, acīs dzirkstī saulstariņi un kāds no tiem var piešķilt jaunu simpātiju dzirksti.

MEŽĀZIS

Vai tev ir plāns B? Var rasties sajūta, ka darbā vai biznesā noiets kāds ceļš un jāmeklē jaunas iespējas. Racionālais Mežāzis nemēdz riskēt, bet daudz kavēties nevajag, jo idejas, kas virmo gaisā, mēdz rasties arī kādam citam. Parēķini un ķeries klāt - labs laiks peļņas palielināšanai. Būs daudz darba, bet rezultāts priecēs. Ja parādās brīvi līdzekļi, ieguldi tos vērtīgos pirkumos – mākslas priekšmetos, tehnikā, nekustamajā īpašumā. Attiecībās jāgādā par saskaņu. Sadzīviski strīdiņi mēdz izcelties uz līdzenas vietas, bet nedrīkst ļaut tiem pāraugt destruktīvos konfliktos.

ŪDENSVĪRS

Garlaicīgi nebūs – ļoti daudzkrāsaina un piepildīta nedēļa. Kādā brīdī šķiet, ka darbs darbu dzen un dienas par īsām. Kādā - ka viss bremzējas un vezums nekust uz priekšu ne par mata tiesu. Galvenais saglabāt mieru, jo darba nedēļas beigās varēsi secināt, ka paveikts viss ieplānotais un varbūt pat vēl vairāk. Un arī ar ienākumiem būsi apmierināts. Pēc ražīgiem darbiem – nedēļas nogalē pelnīta atpūta un izklaides. Dodies izbraucienā, ekskursijā, sporto un iepazīsties ar interesantiem cilvēkiem. Atstāsi labu iespaidu un kāda tikšanās var izrādīties ļoti īpaša.

ZIVIS

Domīgs noskaņojums sirdslietās. Varbūt kaut kas nenotiek gluži tā, kā tu vēlētos. Varbūt kaut kas jāmaina – reālajā dzīvē vai attieksmē. Ja tev ir otrā pusīte, no sirds izrunājies. Ja nav – tad padomā, kāpēc un atver sirdi pavasara romantikai. Darbā kreatīvas idejas un jauni plāni, tikai raugies, lai ir atdeve arī materiālā izteiksmē. Turklāt visas norunas vēlams noformēt juridiski korektos līgumos. Brīvdienās vari mazliet patērēties, iepriecinot sevi ar jaunu apģērbu, parfimēriju, gaumīgiem aksesuāriem. Saposies un dodies uz draugu ballīti vai tikšanos kafejnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu