Liepājā preču piegādi sāk "Barbora.lv"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Barbora.lv
Barbora.lv Foto: Publicitātes foto

Uzņēmuma "RADAS" internetveikals "Barbora.lv" no 6. aprīļa sācis piegādāt preces arī Liepājas reģionā,  informēja "Barbora.lv" pārstāvji.

Iepriekš Liepājā bija pieejams tikai "Barbora Express" pakalpojums, kad pasūtītās preces pašam jāizņem veikalā, tagad tiks nodrošinātas arī ikdienas piegādes uz mājām.

"Barbora.lv" vadītāja Sanita Bērziņa norāda, ka uzņēmums turpinās paplašināt darbību arī citos reģionos.

Jau ziņots, ka "Barbora.lv" darbību sāka 2017.gadā, piedāvājot klientiem pārtikas un ikdienas preču piegādi Rīgas rajona robežās. Četru gadu laikā uzņēmums ir paplašinājis piegādes teritoriju un pakalpojumu veidus, tos piedāvājot arī Jelgavas, Ogres, Zaķumuižas, Siguldas, Vangažu, Garkalnes, Saulkrastu un Lilastes iedzīvotājiem, bet līdz 11.aprīlim apkalpošanas teritorijai tiks pievienotas arī Plakanciema, Mellupes, Jāņupes un Lapmežciema teritorijas.

Jau vēstīts, ka "Barbora.lv" apgrozījums 2020.gadā palielinājies 2,3 reizes, sasniedzot 17,9 miljonus eiro.

Savukārt "Barbora.lv" pārvaldošā uzņēmuma SIA "Patrika" apgrozījums 2020.gadā gadā pieaudzis 2,6 reizes un bija 3,982 miljoni eiro, kamēr kompānijas zaudējumi auga par 85,4%, sasniedzot 2,149 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānijas "Patrika" vienīgais īpašnieks ir Lietuvas "Barbora", bet uzņēmuma pamatkapitāls - 7,4 miljoni eiro. Kompānija pieder holdingam "Vilniaus prekyba". Holdingā ietilpst arī mazumtirdzniecības kompāniju tīkls "Maxima grupe". Holdinga patiesais labuma guvējs ir Lietuvas pilsonis Nerijs Numa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu