Bībere par karjeras beigām: kāpēc man jājūtas nekam nederīgai?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/Reuters/Scanpix

"Kāpēc man jājūtas nekam nederīgai?" modele Heilija Boldvina-Bībere beidzot atklāj patiesību par to, kā modes skates iznīcināja viņas pašcieņu. Tā ir topmodeles publiskā atbilde par atteikšanos turpmāk piedalīties modes zīmolu skatēs. 

Viena no pieprasītākajām jaunās paaudzes modelēm Hailija Boldvina-Bībere sniegusi garu interviju izdevumam "Allure", kurā atklāj savas sarežģītās attiecības ar modes impērijas pārstāvjiem. 

Popmūziķa Džastina Bībera sieva turpina veidot veiksmīgu modeles karjeru, taču, ja pamanījāt, viņa vairs nekāpj uz modes pjedestāla, bet piedalās tikai savu iecienītāko zīmolu reklāmas kampaņās. Kas notika?

Foto: AP/Scanpix

Heilija savas karjeras laikā ir demonstrējusi modes desmitiem reižu Parīzes, Milānas un Ņujorkas modes nedēļās. Tomēr pēc tam, kad viens no modeļu aģentūras direktoriem neglaimojoši izteicās par modeles ārējo izskatu un neprofesionālo sniegumu modes skates laikā, viņa izlēma pamest modes skašu modeles karjeru. 

"Man bija ļoti slikta pieredze ar kādas modeļu aģentūras atlases direktoru," viņa atcerējās "Allure" intervijā. "Viņš manam aģentam pateica kaut ko tādu, kas mani šokēja un pilnībā sagrāva manu pašapziņu saistībā ar modes demonstrēšanu.

Es nevēlos justies slikti, to darot... Kāpēc mani sevi jānostāda pozīcijā, kurā es jūtos nekam nederīga?"

Kas zina, varbūt ar laiku modeles viedoklis mainīsies un mēs joprojām redzēsim viņas atklāšanā ietekmīgos šovus, tomēr pašlaik šai karjerai ir pielikts punkts. Jau ziņots, ka nesen modele tika hospitalizēta pēc tam, kad novēroja "insultam līdzīgus simptomus". 

Modele par notikušo pavēstīja saviem sekotājiem sociālajos tīklos. "Ceturtdienas rītā mēs ar vīru ēdām brokastis, kad es piedzīvoju insultam līdzīgus simptomus, un mani nogādāja slimnīcā. Viņi konstatēja, ka man smadzenēs ir ļoti mazs asins receklis, kas izraisīja skābekļa trūkumu, bet mans ķermenis to izturēja, un es pilnībā atguvos dažu stundu laikā," atklāja Bībere.

"Lai arī šis bija viens no baisākajiem brīžiem, kādu esmu piedzīvojusi, es tagad atrodos mājās un man klājas labi. Esmu pateicīga visiem lieliskajiem ārstiem un māsiņām, kuras par mani parūpējās!" sacīja pasaulslavenā modele.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu