Liekam jaunu bildi iekšā! Startēs 2022. gada pavasara cilpošanas seriāls

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Privātais arhīvs/ TVNET kolāža

Pagājušogad četru nedēļu garumā sekojām trīs Latvijas ģimeņu aizraujošajai sacensībai Pavasara cilpošanas seriālā. Jau pavisam drīz startēs 2022. gada seriāls, kurš šoreiz norisināsies trīs nedēļas - no Lieldienām līdz 1.maijam. 

Aprīlis ir sulu un arī veselības mēnesis – īstais laiks, kad, dodoties garākās pastaigās, izbaudot plaukstošo dabu un uzlabojot pašsajūtu. Kas ir cilpošana? Tā ir jautra izklaide svaigā gaisā: metot pastaigu cilpas un risinot atraktīvas jautājumu cilpas, pāris stundās 5-6 kilometri aizzib nemanot.

Cilpošanas seriāla mērķis ir iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku aktīvā laika pavadīšanā, izkustinot ne vien muskuļus, bet arī asinot prātu.

Katru nedēļu dalībniekiem būs pieejama jauna spēle, kā arī iespēja iegūt balvas no "Elvi".

2021. gada cilpošanas seriālā iepazinām trīs ģimenes no dažādiem Latvijas nostūriem - jutām līdzi cilpošanas vēstnešu cīņai ar noberztām kājām un draņķīgiem laikapstākļiem, meklējot vizbulītes, kopā priecājāmies par pirmajiem tauriņiem, piknikojām pie observatorijas un izstaigājām kara laika ierakumus, arī paši iedvesmojoties piecelties no dīvāna un doties piedzīvojumos.

Akmentiņi, Zeltiņi un Ziediņi atsauc atmiņā pērn piedzīvoto (vairāk uzzini te), simboliski nododot stafeti 2022. gada vēstnešiem, ar kuriem jūs iepazīstināsim jau nākamnedēļ, turpmākās trīs nedēļas sekojot ģimeņu sacensībai un piedzīvojumiem.

Akmentiņu ģimene: “Mūsu ģimene vienmēr ir bijusi aizrautīga uz dažādām sportiskām aktivitātēm, pārgājieniem un piedzīvojumiem, tādēļ cilpošana 2021. gada pavasarī bija lielisks pasākums, kur kārtējo reizi piedalīties visai ģimenei kopā.

Foto: Privātais arhīvs

Cilpošana iedod papildus stimulu ģimenei ieplānot kvalitatīvu kopā būšanas laiku, jo tā ir iespēja doties atklāt jaunas pastaigu vietas,

izkustēties un pieveikt vairākus kilometrus, kā arī asināt prātu un iegūt jaunas zināšanas. Aicinām arī citas ģimenes šo izmantot kā lielisku iespēju saliedēties un katram gūt savas personīgās uzvaras!”

Zeltiņu ģimene: “Cilpošanas seriāls 2021.gada pavasarī mums lika padomāt, ka tad, kad ģimene kļūst “pieaugušāka”, visiem ir savas intereses, ir forši ieplānot laiku kopā būšanai. Kad visa ģimene kaut ko darām kopā, ir labi, un nav nozīmes, vai tas ir dabiski noticis vai īpaši ieplānots.

Foto: Privātais arhīvs

Šis kopīgais piedzīvojums mums ar vīru lika saprast, cik bērni jau lieli – ka ir vēl vairāk jāieklausās viņos un vairāk jāuzticas.

Atmiņā iespiedies moments, kad bērni pateica savu atbildi uz jautājumu, bet vecāki gribēja nodrošināties un pārbaudīt, vai tā ir īstā. Laiks bija limitēts, un beigās izrādījās, ka jauniešiem tomēr bija taisnība. Es spilgti atceros pat konkrētu vietu Vērtežu silā, kur tobrīd bijām. Īpašs brīdis bija arī, kad cilpojot nosvinējām vīriņa jubileju.

Šis ir patiešām lielisks brīvā laika pavadīšanas veids, jo sniedz iespēju ne tikai vienkārši baudīt dabu, bet arī izvingrināt smadzeņu šūniņas. Mans novēlējums šī gada cilpotājiem - izbaudiet kopā būšanu!”

Ziediņu ģimene: “Man prieks, ka pagājušogad piekritām šai avantūrai, jo tiešām bija jautri un aizraujoši: gan pakustināt savas pelēkās smadzeņu šūniņas, gan izdomāt interesantas cilpošanas vietas, gan vienkārši padarīt kaut ko visiem kā ģimenei kopā.

Foto: Privātais arhīvs

Lieliski, ka varējām iesaistīt šajā aktivitātē arī savu pusaudzi, jo, lai arī ikdienā esam aktīvi, tās aktivitātes katram tomēr savas un nemaz ar tik bieži nesanāk laiku pavadīt visiem kopā.

Šis kopīgais piedzīvojums noteikti ļāva mums ieraudzīt vienam otrā arī kādu jaunu rakstura šķautnīti.

Prieks, ka šogad savu stafetes kociņu nododam mums ļoti tuviem draugiem. Gan viņiem, gan citām komandām novēlam tik ļoti neiespringt uz rezultātu, neķert kreņķi, ja pieviļ tehniskās lietas, bet tiešām izbaudīt šos cilpošanas piedzīvojumus!”

Cilposim kopā arī šogad!

Foto: Publicitātes attēls

Raksts tapis sadarbībā ar "Elvi" un "Cilpo.lv".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu