Kembridžas hercogiene un princese Anna pirmo reizi iziet sabiedrībā divatā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Karaliskais duets - Kembridžas hercogiene Ketrīna un princese Anna publiski apmeklēja pasākumu, lai uzsvērtu sieviešu veselības aprūpes pakalpojumu lomu.

Tā kā Saseksas hercogi atsakās no karaliskās dzīves, princis Endrū atkāpjas no valsts pienākumiem apkaunojoši, bet karalienes grafiks ir atbrīvots, tagad galvenā uzmanība tiek pievērsta citiem, aizvien aktīvi strādājošiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem.

Pirmo reizi, kad Keita un Anna izgāja divatā, viņas izvēlējās izcelt organizācijas, kas nododas sieviešu veselības aprūpes attīstībai un atbalstam.

Princese Anna jau 20 gadus ir bijusi Karaliskās vecmāšu koledžas patronese, bet Keita 2018. gadā kļuva par Karaliskās dzemdību speciālistu un ginekologu koledžas patronesi.

Karaliskās sievietes bija gatavas uzzināt par digitālajiem rīkiem, kas tiek izstrādāti, lai identificētu un atbalstītu sievietes ar paaugstinātu grūtniecības risku, kā arī bija paredzēts piedalīties apaļā galda diskusijā ar jaunajām māmiņām un nozares ekspertiem par nevienlīdzības novēršanu grūtnieču aprūpē. 

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu