Divkārtējais Oskara balvas ieguvējs sarakstījis skaņu celiņu jaunajam BMW i7

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
BMW i7
BMW i7 Foto: BMW

Jaunajai BMW 7.sērijai pirmo reizi ir arī pilnībā elektriska versija i7, un tai pēc BMW pasūtījuma radīts īpašs muzikālais fons, lai auto būtu sadzirdams. Mūzikas autors ir nevis kāds pilna laika BMW inženieru komanda, bet gan pasaulslavenais vācu komponists Hanss Cimmers, kurš par skaņu celiņiem lentēm Karalis Lauva un Kāpa ir saņēmis Oskarus.

Slavenais mūziķis ir sagatavojis veselu paleti skaņu, kas pavada BMW i7 īpašnieku visa ceļojuma laikā. "Holistiskā skaņu pasaule", kā autoražotājs apraksta izstrādi, ietver visu, sākot no sveiciena signāla un signāla, lai sagatavotos braukšanai, no skaņām, kas apstiprina elektromobiļa reakciju uz vadītāja darbībām, līdz akustiskajam fonam, kas apvienota ar milzīgu 8K BMW Theater Screen ekrānu.

BMW i7
BMW i7 Foto: BMW

Elektromobiļa i7 iebūvētās elektronikas izvēlnes sadaļā My Modes var atrast Personal, Sport, Efficient, Expressive un Relax skaņas skriptus. Katrs no tiem ir atkarīgs no akseleratora pedāļa stāvokļa un satiksmes situācijas, savukārt Expressive un Relax ir papildus piesaistīti instrumentu paneļa grafikai un salona apgaismojumam.

Foto: BMW

Režīmu Personal uzņēmums raksturo kā tādu, kas "uzsver modeļa progresīvo raksturu", kamēr Sport ir paredzēts, lai norādītu uz 544 zirgspēku spēkstacijas "jaudīgo un izteikto akustisko klātbūtni", bet Expressive raksturo kā "ļoti dzīvīgu un dinamisku skaņu".

Foto: BMW

Relax režīms savukārt rada maksimāli relaksējošu vidi, bet Efficient tiek izslēgtas visas svešās skaņas – īpašnieks dzird tikai skaņas paziņojumus, kas ir tieši saistīti ar elektromobiļu sistēmu darbību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu