Sirsnīgākais pirmo lēdiju apskāviens vēsturē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Jau ziņojām, ka ASV pirmā lēdija Džila Baidena svētdien, Mātes dienā ieradās Ukrainā, kur Užhorodā tikās ar Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska kundzi Olenu Zelenski.

Džila Baidena tikās ar Ukrainas pirmo lēdiju Aizkarpatu apgabala pilsētā Užhorodā pie skolas, kur izmitināti bēgļi no citām Ukrainas vietām.

Foto: AFP/AP/EPA/ScanPix

"Es vēlējos ierasties Mātes dienā. Man šķita, ka ir svarīgi parādīt ukraiņu tautai, ka šis karš ir jāaptur un šis karš ir bijis nežēlīgs un ka ASV iedzīvotāji atbalsta Ukrainas tautu," sacīja ASV pirmā lēdija.

Satiekoties Olena Zelenska saņēma no Džilas apskāvienu un ziedus.

Šis foto, kurā abas pirmās lēdijas cieši apskaujas un abu sejas rotā patiess smaids, ieies vēsturē kā sirsnīgākais pirmo lēdiju foto.

"Pirmkārt es vēlētos pateikties jums par ļoti drosmīgo rīcību," sacīja Zelenska Baidenai. "Mēs saprotam, kas nepieciešams, lai ASV pirmā lēdija ierastos šeit kara laikā, kad militārās darbības notiek katru dienu un gaisa sirēnas skan katru dienu, arī šodien. Mēs visi jūtam jūsu atbalstu, taču vēlamies atzīmēt, ka Mātes diena mums ir ļoti simboliska diena, jo mēs jūtam arī jūsu mīlestību tik nozīmīgajā dienā."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu