Tests ⟩ Vai atpazīsti kosmētikas un sadzīves ķīmijas marķējumus?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Mūsdienās ir tik daudz dažādu marķējumu uz sadzīves ķīmijas un kosmētikas iepakojumiem, ka dažkārt ir patiess izaicinājums izsekot un saprast, ko katrs no tiem nozīmē. Lai tu jau pirkuma brīdī varētu izdarīt videi un mūsu planētai draudzīgāku izvēli, esam apkopojuši 10 bieži sastopamus ekomarķējumus. Aizpildot testu, noskaidro, vai spēj tos atpazīt, un piedalies konkursā, laimējot balvas.

Mūsu planētas nākotne rūp gan tev, gan virknei kosmētikas un sadzīves ķīmijas ražotāju. Daudzi no tiem aktīvi strādā pie produktu sastāva un iepakojuma uzlabošanas, lai padarītu to ilgtspējīgāku un videi draudzīgāku. Par produktu ilgtspēju liecina dažādas ikonas un atzīmes uz iepakojuma.

Aizpildot testu, iepazīsi populārāko ekomarķējumu nozīmi. Aicinām pievērst tiem uzmanību, nākamreiz veikalā izvēloties skaistumkopšanas produktus!

Lai piedalītos konkursā, līdz 15. jūnijam, reģistrējot savu e-pastu, atbildi uz 10 jautājumiem. 16. jūnijā izlozēsim sešus veiksminiekus, kuri balvā iegūs "Nature Box" kosmētikas komplektus.

***

Konkurss ir noslēdzies! Lūk, uzvarētāji, ar kuriem sazināsimies personīgi par balvu saņemšanu:

mar****@gmail.com;

riz***@gmail.com;

aza***@inbox.lv;

arn***@gmail.com;

jol****@inbox.lv;

jul***@gmail.com.

Paldies visiem par piedalīšanos!

Foto: Publicitātes foto

Konkursa noteikumus meklē, lūk, šeit, bet atbildes uz daudziem testa jautājumiem atradīsi “Drogas” mājas lapā.

Tests tapis sadarbībā ar "Drogas" un "Henkel".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu