Kāpēc Ešlija Greiema izģērbās kaila reklāmas plakātam?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņi no video

Skan dīvaini, bet lielo izmēru modele Ešlija Greiema piekritusi izģērbties kaila kādu īpašu bikšu vārdā! Uzzini, par ko ir stāsts...

Stāsts ir par Ešlijas Greiemas pēdējo sadarbību ar "Spanx" zīmolu. 

Supermodele, trīs bērnu māte piekrita pozēt pilnīgi kaila, lai pārbaudītu jaunākā bikšu auduma inovāciju. Reklāmas plakātā Ešlija pozē aiz balta auduma un uz tā rakstīts: "Aiz šī auduma ir kaila Ešlija Greiema."

Nekaunīgā reklāma ir paredzēta, lai parādītu "Spanx" jauno, balto bikšu 100% necaurredzamību. Greiema izdevumam People teica, ka viņa "neticējusi šim faktam", kamēr neizmēģināja pāri sev.

"Es speciāli zem baltajām biksēm valkāju melnas apakšbiksītes un, kad noliecos spoguļa priekšā, kliedzu savai asistentei: "Tu vari redzēt apakšveļu?"" stāsta modele.

"Es mēģinu atcerēties — tik ilgi esmu strādājusi par modeli, bet es neatceros, ka kādreiz būtu pozējusi kaila," uz jautājumu, vai šī ir pirmā reize būt kailai fotokameras priekšā, atbild Ešlija.

Lai gan 34 gadus vecajai modelei kailfoto uz plakāta ir pirmais, viņas auguma demonstrēšana sociālajos tīklos nav retums. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu