Svētdienas horoskops: 15. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 15. maijam. 

AUNS

Šodien gribēsi, lai visi liek mieru. Paskaidro savējiem, ka vēlies pabūt vienatnē, lai viņi par to neapvainojas. Laikā, ko veltīsi pats sev, radīsies labas idejas.

VĒRSIS

Apciemo un parūpējies par vecākās paaudzes radiniekiem. Var rasties vēlme izpētīt ciltskoku un savas dzimtas saknes. Attiecībās ar mīļoto cilvēku esi tolerants.

DVĪŅI

Privātajā dzīvē labs laiks, lai kaut ko mainītu. Brīvajiem ļaudīm var būt iepazīšanās, bet ģimenes cilvēkiem iespējas „uzprišināt” attiecības ar sirsnīgu pasākumu.

VĒZIS

Lieliska diena, lai tiktos ar radiem un stiprinātu ģimeniskās saites. Vēlams arī ar savu otro pusīti sarīkot romantisku vakaru. Brīvajiem ļaudīm sirdi saviļņos romantiskas vēsmas.

LAUVA

Diezgan daudz vajadzēs izdot par sadzīves vajadzībām. Ja dodies iepirkties, izdomā, kas vajadzīgs, un netērējies par lietām, kas šobrīd nav tā īsti nepieciešamas.

JAUNAVA

Romantiskas noskaņas saviļņos, un tu ilgosies pēc dvēseliski piepildītiem brīžiem. Ģimenes cilvēkiem piemērots laiks mājokļa labiekārtošanai un radošām pārmaiņām interjerā.

SVARI

Vislabāk jutīsies ģimenes lokā, kopā ar savējiem. Būs interesantas sarunu tēmas un dažādas idejas. Varbūt kāda no tām noderēs arī profesionālajā jomā.

SKORPIONS

Satiksi domubiedrus, kas runās ar tevi vienā dvēseles valodā. Gandarījumu un pozitīvo lādiņu iespējams gūt no kultūras un mākslas pasākumiem.

STRĒLNIEKS

Vajadzētu šo dienu pavadīt mierīgi. Nododies meditācijām un sevis sakārtošanai. Vienatnes brīžos nonāksi pie vērtīgām atziņām, radīsies arī lieliskas radošas un oriģinālas idejas.

MEŽĀZIS

Ja esi plānojis kādus saimnieciskos darbus mājās, pārrunā tos ar savējiem. Nevajadzētu uztiept pārāk savu viedokli un uzskatīt, ka tas ir vienīgais pareizais.

ŪDENSVĪRS

Vislabāk jutīsies kopā ar savējiem ģimenes lokā. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespējami krāsaini piedzīvojumi, kas dzīvi sagriež kā karuselī, uzlādē un iedvesmo.

ZIVIS

Sapņains noskaņojums un svarīga attiecību tēma. Sarīko ar mīļoto cilvēku romantisku pasākumu, kas iedvesmo un attiecībām piešķiļ jaunu dzirksti. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu