Džila Baidena atbalsta Selenu Gomesu atklātā runā par garīgajiem traucējumiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Mūziķe Selēna Gomesa kopā ar ASV pirmo lēdiju Džilu Baidenu garīgās veselības jauniešu rīcības forumā Vašingtonā runāja atklāti par mentālām saslimšanām un garīgiem traucējumiem arī no savas pieredzes. 

29 gadus vecā dziedātāja un aktrise bija atklāta par savu cīņu ar trauksmi un bipolāriem traucējumiem: “Tas no tiesas kļūst pārvaldāms. Man šķiet, ka tad, kad es uzzināju, kas notiek ar mani garīgi... man bija lielāka brīvība tikt galā ar to. Tā ir tēma, par kuru var un vajag runāt brīvi un bez kauna!"

Selēna ir bijusi ļoti atklāta par savām grūtībām, jo ​​2015. gadā viņa atklāja, ka viņai ir diagnosticēta sarkanā vilkēde un viņa ir izgājusi ķīmijterapiju, lai to ārstētu, bet 2017. gadā viņai bija jāveic nieres transplantācija. Viņa runāja par trauksmi, depresiju un panikas lēkmēm, ko izraisīja saslimšanas un radīja kaitējumu dziedātājas garīgajai veselībai.

Dziedātājai 2018. gadā tika diagnosticēti bipolāri traucējumi, un, kā viņa jau iepriekš sacīja, šīs ziņas viņai bija atvieglojums, jo tās “tik daudz izskaidroja” un viņa saprata, kā ir jācīnās.

Selēnu šajā atklātajā lekcijā atbalstīja ASV pirmā lēdija Džila Baidena.

Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu