Herbalife Nutrition palīdz labiekārtot Saules parku Siguldā un Lielajā talkā savāc 270 maisus atkritumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ilgtspēja ir viena no starptautiskās uztura kompānijas Herbalife Nutrition pamatvērtībām. Tieši tādēļ Herbalife Nutrition neatkarīgie partneri piedalās aktivitātēs, kas vērstas uz tīrāku un zaļāku vidi mums apkārt. 2022. gadā neatkarīgie partneri piedalījās Lielajā talkā dažādās Latvijas pilsētās un palīdzēja labiekārtot Saules parku Siguldā.

Šopavasar Herbalife Nutrition neatkarīgie partneri Lielās talkas laikā pulcējās dažādās Latvijas pilsētās – Rīgā, Siguldā, Daugavpilī, Talsos, Iecavā, Aizputē, Ropažos, Valkā, Liepājā, Kuldīgā, Kartavkalnā, Ventspilī, Mazirbē un Rēzeknē. Gandrīz 300 neatkarīgo partneru apvienoja spēkus, lai sakoptu dažādas publiskas vietas šajās pilsētās, kopumā savācot vairāk nekā 270 maisus atkritumu.

"Herbalife Nutrition" vieno neatkarīgos partnerus visā pasaulē, un viņiem ir ļoti nozīmīga loma kompānijas korporatīvās sociālās atbildības iniciatīvu īstenošanā. Mēs regulāri iedrošinām neatkarīgos partnerus izvēlēties zaļu dzīvesveidu un kļūt aktīviem apkārtējās vides aizstāvjiem. Zaļais dzīvesveids sākas ar soļiem, kurus mēs varam spert kopā kā sabiedrība. Tādēļ mēs iedzīvinām ilgtspējas aktivitātes ne tikai globālā, bet arī lokālā mērogā,” stāsta Olga Solntseva, Herbalife Nutrition reģionālā vadītāja Baltijas valstīs, Azerbaidžānā, Gruzijā, Armēnijā, Mongolijā, Kazahstānā, Uzbekistānā, Baltkrievijā un Kirgizstānā.

Tikmēr maija sākumā Herbalife Nutrition neatkarīgie partneri dāvināja vairāk nekā 50 dažādu augu stādus Saules parka labiekārtošanai Siguldā, kā arī brīvprātīgi veltīja savu laiku un spēkus, lai palīdzētu tos iestādīt. Stādi tika rūpīgi atlasīti, lai tie iekļautos kopējā parka apzaļumošanas konceptā. Saskaņā ar parka apzaļumošanas plānu neatkarīgie partneri stādīja dekoratīvās ābeles, tūjas, skujkokus, hortenzijas u.c. augus. Šis notikums iezīmēja arī kompānijas 20 gadu jubileju Latvijā.

Foto: Publicitātes foto

Pasākumu apmeklēja arī Siguldas novada pašvaldības pārstāves - pilsētvides plānotāja Zane Gatere un Vides pārvaldības nodaļas vadītāja Dita Laure sveica neatkarīgos partnerus un iepazīstināja ar Saules parka attīstības plānu. Jau nākamajos gados iestādītie augi uzplauks un priecēs ne tikai parka apmeklētājus, bet arī blakus topošo grupu māju jauniešiem ar īpašām vajadzībām.

Stāsta Zane Gatere: “Saules parks atrodas ļoti nozīmīgā vietā, attīstot atpūtas vietas un zaļās zonās Siguldā. Ar Herbalife Nutrition atbalstu mēs varējām veikt nozīmīgus uzlabojumus parka apzaļumošanā - iestādītie koki un košumkrūmi veidos skaistu ornamentu un krāšņu vietu, kuru apmeklēt vēl gadiem ilgi.”

Publicitātes foto

"Herbalife Nutrition" , globāla uztura produktu un veselīga dzīvesveida kompānija, fokusējas uz dažādām ilgtspējas aktivitātēm. Piemēram, 2020. gadā kompānija visā pasaulē nodeva pārstrādei vairāk nekā 766 000 kg iepakojuma un saņēma 14 korporatīvās sociālās atbildības balvas. Kompānija veikusi arī ievērojamas izmaiņas produktu ražošanas un fasēšanas procesos, un rezultātā no apgrozības izņemti vairāk kā 227 000 kg iepakojuma materiālu, plastmasas, papīra un citu izstrādājumu. Herbalife Nutrition samazināja arī plastmasas un kartona iepakojumu daudzumu kravu pārvadājumos, kā arī turpina aktīvi ieviest dažādas zaļās iniciatīvas savā ikdienas darbībā.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu