Trešdienas horoskops: 25. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 25. maijam. 

AUNS

Naudas lietās veiksme. Kāds peļņas variants var rasties pēkšņi – proti tikai saskatīt izdevīgumu. Un, jo plašākas zināšanas, jo lielākas iespējas nopelnīt.

VĒRSIS

Filozofisku pārdomu diena. Prātosi, ko dzīvē mainīt, kā labāk saprasties un – kāpēc cilvēki rīkojas tā, kā rīkojas. Varbūt kaut kas jāmaina pašam savā attieksmē?

DVĪŅI

Veiksmīga darba diena. Kolēģi vai darījumu partneri atzīs tavu autoritāti. It sevišķi tad, ja piedāvāsi mūsdienīgus, ar tehnoloģiju izmantošanu saistītus risinājumus.

VĒZIS

Gribēsi citus pamācīt, jo šķitīs, ka viņi rīkojas aplami. Netērē velti laiku, bet domā vairāk par sevi. Iespējamas labas idejas par peļņu, jauni projekti, karjeras kāpums.

LAUVA

Ar interesi tversi jauno informāciju, un gribēsi izmēģināt dažādas tehnoloģiju iespējas, kas atvieglo dzīvi un darbu u.tml. Kāds varbūt pat nolems pieteikties kursos par novitātēm tehnoloģiju jomā.

JAUNAVA

Laba diena domubiedru meklējumiem. Ja apnicis strādāt kāda cita labā, tad jādomā par savu biznesu. Vakarā aušīgs garastāvoklis un romantiski piedzīvojumi.

SVARI

Šodien jāstrādā ar atdevi – kolēģi, priekšnieki vai darījumu partneri gaidīs no tevis kreatīvas idejas un nestandarta risinājumus. Ja labi sevi parādīsi, var pavērties jauni izaugsmes ceļi.

SKORPIONS

Emocionāli dzīvosi līdzi tam, kas notiek darbā. Ja kaut kas nevirzīsies uz priekšu tā, kā tu vēlētos, būsi pikts. Necīnies ar vējdzirnavām, bet velti vairāk uzmanības privātajai dzīvei.

STRĒLNIEKS

Darbā saņemsi noderīgu informāciju. Laba diena, lai veidotu darījumu kontaktus. Tikai jābūt ļoti uzmanīgam ar finansēm – naudas lietas izrunā un pārāk netērējies.

MEŽĀZIS

Interesantas idejas un aktīva komunikācija. Nekautrējies apspriest finanšu lietas un atalgojumu. Pārdomas var sagādāt attiecību tēma. Izrunājies no sirds ar mīļoto cilvēku.

ŪDENSVĪRS

Pievērs uzmanību detaļām un izdari visu pēc labākās sirdsapziņas. Enerģijas netrūks, taču jāuzmanās no pārsteidzības. Ja kaut kas risināms sirdslietās, neapspried to ar citiem.

ZIVIS

Nesatraucies par to, ko nevari mainīt un mēģini vairāk saskatīt gaišās krāsas. Ieklausieties kolēģu un tuvinieku viedokļos un izrādi toleranci pret atšķirīgiem uzskatiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu