Latvijas tirgū ienāks jauna pārtikas produktu veikalu ķēde - šoreiz Nīderlandes mazumtirdzniecības tīkls SPAR. Informācija par franšīzes plāniem ir visai skopa - uzņēmēji pagaidām vēlas saglabāt intrigu. Tiešsaistes žurnāls Klik parunāja ar ekspertiem no tām valstīm, kurās SPAR darbojas jau sen.

Jauna spēlētāja ienākšana

Kompānijas "SPAR Latvija", kas ir oficiālais "SPAR International" franšīzes pārstāvis Latvijā, akcionāri ir Aleksandrs Svarevskis (50%), SIA GECO (27%), SIA "Prodimpekss Loģistikas Grupa" (10%), Valērijs Ivasenko (8%) un Andris Vilcmeiers (5%).

"SPAR Latvija" akcionārs un valdes loceklis Andris Vilcmeiers ir cilvēks ar visai ievērojamu pieredzi lielu uzņēmumu vadībā. Savulaik viņš bijis arī "Maxima Latvija", "Putnu fabrika Ķekava", "Skonto Group" un "Latvijas Energoceltnieks" valdes priekšsēdētājs.

Savu plānu nianses kompānija pagaidām neatklāj - informācija tiek solīta īpašā pasākumā, kas notiks jūnijā. SPAR izsūtītajā preses relīzē teikts, ka "SPAR Latvijā dibinās sadarbību ar uzņēmējiem, kas jau darbojas mazumtirdzniecībā, palīdzot viņiem organizēt un attīstīt savu biznesu. Veikalu koncepcija un pircējiem piedāvājamais sortiments tiks uzlabots un modernizēts, tāpat tiks piedāvāti arvien jauni produkti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X