Internetu pāršalc kāzu video, kurā līgavainis, zaudējot spēli, iesit savai jaunajai sievai pa galvu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Šis šausminošais video uzņemts kādās uzbekistāņu kāzās. Agresīvais līgavaiņa sitiens noticis pēc tam, kad līgava uzvarējusi kādā no kāzu vadītāju organizētajām atrakcijām. 

Kad līgavainis saprata, ka spēlē ir zaudējis, kļuva agresīvs un ar dūri iesita savai izredzētajai pa pakausi. Tas noticis visu kāzu viesu acu priekšā. 

Šokētā un satrauktā līgava pielika roku pie galvas, tad, pacēlusi no grīdas savu balto kāzu kleitu, divu citu sieviešu pavadībā devas projām no skatuves. 

Līgavainis palika uz skatuves, it kā nekas nebūtu noticis, lūkodamies pāri apklusinātajam pūlim. 

Kāzu kadri ātri vien ir izplatījušies sociālajos medijos Vidusāzijā, kā arī Twitter vietnē, kur cilvēki ir sadusmoti.  

"Tas ir tik skumji," sociālo mediju platformā rakstīja kāds cilvēks. "Es ceru, ka viņa atradīs drosmi izvirzīt viņam apsūdzību un liks viņam atbildēt par savu rīcību."

"Kas par šausmām!" cits raksta. "Labi, ka tas tika publicēts internetā, lai apkaunotu šo briesmīgo cilvēku. Bet es ceru, ka viņu varēs viņam atņemt. Kā viņas vecāki to var skatīties? Cik šausminoši."

Vēl kāds raksta: "Tas ir šausmīgi, cik daudz tas ir normalizēts. Es ceru, ka viņa ātri tiks prom no viņa..."

Dīvainā kārtā šī nav pirmā reize, kad sabiedrībā parādās video, kurā redzams kā līgavainis uzbrūk savai jaunajai sievai. 2019. gadā sabiedrības uzmanību pievērsa līdzīga incidenta klips Uzbekistānā, kurā bija redzams, kā līgavainis dusmīgi iesit savai līgavai pēc tam, kad viņa viņu ķircināja, izliekoties, ka viņam atņem kāzu tortes gabalu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu