"Rīgas mikroautobusu satiksmei" ierosināta tiesiskās aizsardzības procesa lieta

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

AS "Rīgas mikroautobusu satiksme" ierosināta tiesiskās aizsardzības procesa lieta, liecina Maksātnespējas reģistra informācija.

Tiesiskās aizsardzības procesa lieta Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ierosināta otrdien, 28.jūnijā.

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā informēja, ka uzņēmumam līdz 2022.gada 29.augustam tiesā jāiesniedz ar kreditoriem apstiprinātais tiesiskās aizsardzības procesa plāns.

"Rīgas mikroautobusu satiksme", pēc kompānijas publiskotās informācijas, nodrošina pasažieru pārvadājumus Rīgā 11 maršrutos - Stacijas laukums-Vecdaugava, Jugla-Pļavnieki, Ķengarags-Purvciems, Centrālā stacija-Dreiliņi, Centrs-Ķengarags, Centrs-Ziepniekkalns, Centrs-Zolitūde, Centrs-Daugavgrīva, Mežciems-Šampēteris, Imanta-Pļavnieki un Mežciems-Paula Stradiņa slimnīca.

"Rīgas mikroautobusu satiksme" reģistrēta 2013.gadā, un tās pamatkapitāls ir viens miljons eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. "Rīgas mikroautobusu satiksme" pieder SIA "B-Bus", kuras patiesais labuma guvējs ir Vitālijs Komars.

Uzņēmuma apgrozījums 2020.gadā bija 4,776 miljoni eiro, kas ir 3,2 reizes mazāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānija cieta zaudējumus 1,87 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai 2019.gadā. Kompānijas finanšu dati par pagājušo gadu vēl nav publiskoti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu