Sestdien avārijās cietis 21 cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Sestdien satiksmes negadījumos cietis 21 cilvēks.

No tiem pieci bija elektrisko skrejriteņu vadītāji, četri velosipēdisti un divi gājēji, liecina Valsts policijas apkopotā statistika.

Kopumā Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumos cietuši septiņi cilvēki, Zemgales reģionā - divi cilvēki, Kurzemes reģionā - seši cilvēki, bet Vidzemes reģionā un Latgales reģionā - katrā pa trīs cilvēkiem.

Divi velosipēdisti negadījumā nokļuva Rīgas reģionā, bet pa vienam - Vidzemes un Kurzemes reģionā. Trīs elektrisko skrejriteņu vadītāji satiksmes negadījumos cietuši Rīgas reģionā, bet divi - Kurzemē. Savukārt divi gājēji negadījumos cietuši Vidzemes reģionā.

Diennakts laikā Latvijā reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, tostarp 18 negadījumi ar cietušajiem. Rīgas reģionā reģistrēti 27 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 20, Kurzemē - 18, Vidzemē - 12, Latgalē - 12.

Sestdien uz Latvijas ceļiem aizturēti 187 ātruma pārsniedzēji

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 187 ātruma pārsniedzēji, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Vidzemē pieķerti 52 ātruma pārsniedzēji, Kurzemē - 51, Rīgas reģionā - 32, Zemgalē - 26 un Latgalē - 26.

Kopumā sestdien pieķerti 18 šoferi, kas automašīnu vadījuši alkohola reibumā, kā arī fiksēts viens šoferis, kas automašīnu vadīja narkotisku vielu iespaidā.

Rīgas reģionā fiksēti pieci dzērājšoferi un viens narkotikas lietojis autovadītājs. Kurzemē pieķerti seši dzērājšoferi, Zemgalē - četri, Latgalē - divi, bet Vidzemē - viens.

Par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši kopumā 447 protokolus, tostarp divus par agresīvu braukšanu. Abi šoferi, kas automašīnu vadījuši agresīvi, fiksēti Rīgas reģionā.

Jau ziņots, ka sestdien Latvijā reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, kuros traumas guva 21 cilvēks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu