Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus traģiskajam ceļu satiksmes negadījumam Mārupes novadā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Smags ceļu satiksmes negadījums Mārupes novadā
Smags ceļu satiksmes negadījums Mārupes novadā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Valsts policija lūgusi atsaukties aculieciniekus smagajam pagājušās piektdienas, 8. jūlija, ceļu satiksmes negadījumam uz Liepājas šosejas Babītes pagastā. Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajiem miesas bojājumiem mira divi cilvēki.

TVNET jau vēstīja, ka piektdien, 8. jūlijā, plkst.11.52 mediķi saņēma izsaukumu, ka Mārupes novada Babītes pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta kravas un vairākas vieglās automašīnas.

Izsaukuma vietā NMPD mediķi konstatēja divu cilvēku nāvi, vēl pieciem sniegta palīdzība. Rezultātā četri cietušie nogādāti ārstniecības iestādēs ar gūtām vidēji smagām līdz smagām traumām.

Notikuma vietā strādāja piecas NMPD brigādes, tai skaitā, ārsta speciālista brigāde.

Savukārt glābšanas darbos bija iesaistīti 32 ugunsdzēsēji.

Avārijā sadūrās trīs vieglās un divas kravas automašīnas - "Chrysler Sebring", "Volvo XC 90", "Renault Espace", "Mercedes Benz Actros" ar puspiekabi "Smitz" un "Scania" ar cisternu, no kuras izlija aptuveni 20 tonnas degvielas. Policija informē, ka gāja bojā automašīnu "Volvo" un "Renault" vadītāji.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju vai transportlīdzekļu vadītājus, kuru rīcībā ir videoreģistratora ieraksti no notikumu vietas, zvanot darba laikā no plkst. 08.00 līdz 16.30 pa tālruņiem 67219705, 67086659, 26653618 vai visu diennakti pa tālruņa numuru 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu