Jauniešu festivāls “Tramplīns” Āgenskalna tirgū

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Svinot Starptautisko Jaunatnes dienu, 12. augustā Āgenskalna tirgus kopā ar Swedbank aicina uz jauniešu festivālu “TRAMPLĪNS”. No plkst. 15.00 līdz 23.00 tirgus teritorijā būs sarūpēti daudzpusīgi pasākumi kopā ar jauniešiem un noslēgumā dziedātājas Katō koncerts tirgus pagalmā.

Pasākuma virstēma būs drosme un uzdrīkstēšanās. Āgenskalna tirgus veido atvērtu un drošu vidi jauniešiem, kur izpausties, rīkoties, atklāt, kā arī attīstīt un īstenot idejas.

12. augustā jauniešu ilgtspējas studijā Beelievers, ko Swedbank veido kopā ar pazīstamiem sociālo mediju influenceriem un labdarības veikalu “Otrā elpa”, varēs satikties ar Roju Rodžeru, Nansiju Garkalni, Beāti Bērziņu (Beta Beidz), Grētu Grantiņu, Kašeru un citiem, kopā ar viņiem jautrā un nepiespiestā gaisotnē uzzināt ko vairāk par vides un zaļāka dzīvesveida tēmām, aprunāties par sev aktuālo un radīt interesantu saturu sociālajiem tīkliem. Visu Beelievers studijas darbības laiku darbosies arī apģērbu maiņas punkts.

Vienlaikus tirgus pagalmā būs iespēja uzdrukāt uz auduma laikmetīgu dizainu mākslinieku print battle, dzirdēt iedvesmojošus un smieklīgus pieredzes stāstus par veiksmēm un neveiksmēm darba gaitās, piedalīties noderīgās darbnīcās par ideju attīstību un mērķu izvirzīšanu, uzspēlēt galda tenisu, doties orientēties Āgenskalnā, kā arī iepazīties un mācīties no vienaudžiem. Jaunieši arī aicināti pieteikt savas iniciatīvas un tirgoties. Darbosies arī street food.

Šī gada maijā Āgenskalna tirgū ar Swedbank atbalstu tika atklāta Jauniešu stacija – sadarbības vide jauniešiem tirgū, kur pasākumos satikt dažādu nozaru pārstāvjus, iegūt zināšanas un apgūt jaunas prasmes, kā arī sākt iniciatīvas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu