Pentagons oficiāli atvērs NLO izmeklēšanas biroju (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
NLO. Ilustratīvs attēls.
NLO. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Pentagons tuvākajā laikā oficiāli atvērs izmeklēšanas biroju, kas nodarbosies tikai ar NLO novērojumu izmeklēšanu, vēstīts ASV Aizsardzības departamenta paziņojumā.

Jaunais birojs (All-domain Anomaly Resolution Office) darbosies kā ASV armijas, jūras un gaisa spēku Neidentificētu lidojošo objektu novērojumu analīzes un izpētes centrs.

Biroja izveide palīdzēšot apvienot valdības spēkus, lai atrastu, identificētu un aprakstītu dažādus objektu, kā arī lai novērotu un novērstu iespējamos draudus valsts drošībai.

ASV valdība pastiprinātu interesi par NLO izrādījusi pēdējo gadu laikā. Īpaši pēc tam, kad 2017. gadā tika publicēti vairāki videoklipi, kuros redzami noslēpumaini lidojoši objekti, kas uz priekšu virzās neticamā veidā un ātrumā.

Tas, vai šajos video redzamie objekti patiešām ir nezināmas tehnoloģijas, joprojām ir neatbildēts jautājums. Jāpiezīmē, ka valdība vairāk uztraucas, ka šie objekti varētu būt citu pasaules valstu, nevis citplanētiešu radīti.

Tiesa, daudzi no videomateriālos redzamajiem objektiem varētu būt dabiski veidojumi, piemēram, meteorīti vai citos gadījumos – vienkāršas optiskās ilūzijas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu