Trešdienas horoskops: 3. augusts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops trešdienai, 3. augustam.

AUNS

Sekmīga redzesloka paplašināšana, mācības, pieredzes uzkrāšana –prāts būs atvērts jaunām zinībām. Darbā esi uzmanīgs ar tehnoloģiskām ierīcēm. Svarīgos failus labāk nodublēt.

VĒRSIS

Ja gribās sarīkot izskaidrošanos vai kādam sadot vēju, tad tomēr pārdomā – ko iegūsi, ko zaudēsi. Darba vidē pavisam noteikti jācenšas būt savaldīgam. Un mājās arī.

DVĪŅI

Lai virzītos uz mērķi un realizētu ieceres, izmanto senus lietišķos sakarus un draudzīgos kontaktus, jo sadarbībā ir spēks. Turklāt pārbaudīti partneri nepievils.

VĒZIS

Profesionālie pienākumi būs ļoti atbildīgi, bet ar to jau diena nebeidzas. Vakarā satiecies ar draugiem vai dodies uz randiņu. Trešdiena – ļoti jauka „mazā piektdiena”.

LAUVA

Ja darbā daudz stresa un pienākumu vairāk nekā salīgts, tad varbūt jādomā par darba maiņu. Ieskaties sludinājumu portālos, taču lēmumus nesasteidz.

JAUNAVA

Priekšniecība dos darbus vezumiem vien. Atroti piedurknes un nepiktojies. Ja savs bizness – tad arī ļoti spraiga diena. Vakarā vajag fiziskas aktivitātes, lai izvēdinātu galvu un līdzsvarotos.

SVARI

Darbā nevajadzētu pārpūlēties un censties paveikt itin visu, jo var sanākt tā, ka esi ieguldījis daudz enerģijas, bet rezultāts minimāls. Vairāk pievērsies sev un ģimenei.

SKORPIONS

Uz cilvēkiem atstāsi patīkamu iespaidu. Ar tevi labprāt komunicēs, taču apdomā – kāpēc tas vai cits cilvēks pēkšņi vēlas kļūt par vissirsnīgāko draugu.

STRĒLNIEKS

Enerģija virmos, būs mērķi un redzējums, kā tos sasniegt. Dodies uz priekšu, jo veiksme ir ar tevi. Arī ar ienākumiem būsi apmierināts, bet pastāv iespējas nopelnīt vairāk.

MEŽĀZIS

Prāts darbosies asi, spēsi uz visu paskatīties no stratēģiskā viedokļa, un loģika būs tava stiprā puse. Finanšu jomā gan esi uzmanīgs, kaut kas var sabremzēties.

ŪDENSVĪRS

Neatlaidība un precīzi plāni ir tavi trumpji. Koncentrē spēkus, lai dotos pretī mērķim. Tikai neapspried savas ieceres ar citiem. Ne šodien, ne turpmāk.

ZIVIS

Prāts atvērts jaunām zinībām, tāpēc ieskaties kursu un semināru piedāvājumā tīmeklī. Privātajā dzīvē kaut kas varbūt nenotiks pēc tava prāta, bet padomā kā izdaiļot ikdienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu