Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem aicina nenest kabačus un citas dārza veltes (9)

Vita Daukste-Goba
, TVNET Ziņas | KLIK redaktore
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Tviterī popularitāti guvis kāds ieraksts, kurā teikts, ka kāds atbalsta centrs Ukrainas iedzīvotājiem ļoti novērtējis ziedotās dārza veltes, tiesa, Rīgas domes (RD) pārstāvji portālam TVNET norādīja - Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem nepieņem ēdienus, dārzeņus un augļus no privātpersonām.

"Lūdzam iedzīvotājus pārtikas produktus un cita veida ziedojumus uz Rīgas atbalsta centru nenest," tā portālam TVNET norādīja Rīgas domes pārstāvji.

Viņi mudina ziedotājus, kas grib bēgļiem noziedot arī savā dārzā izaudzētos labumus vai citus pārtikas produktus, ielūkoties vietnē www.palidzibaskarte.lv . 

Kā skaidroja RD pārstāvji, tajā apkopota informācija par organizācijām, kas sniedz dažāda veida atbalstu ukraiņiem, turklāt iedzīvotāji kartē var atrast sev tuvākās palīdzības sniegšanas vietas, sazināties un vienoties ar organizācijām, kas nodrošina palīdzību ukraiņiem, par to, kad un kādus ziedojumus tām nogādāt.

Jau ziņots, ka šī gada marta sākumā RD atbalstīja vienotā atbalsta centra Ukrainas iedzīvotājiem izveidi. Sākotnēji tas atradās Kongresu namā, bet no 21. marta tas pārcēlies uz telpām Kaļķu ielā 1. Tas ir atvērts no pirmdienas līdz piektdienai no pulksten 9 līdz pulksten 18. 

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu