Princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss mācīsies internātskolā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Kembridžas hercogu dēli un meita septembrī pievienosies citiem skolēniem Lambrūkas skolā, Bērkšīrā. Starp citu, šī skola kotējas arī kā internātskola.

Pēc karaliskās ģimenes pārcelšanās no Londonas uz Vindzoru visi trīs bērni sāks skolas gaitas vienā skolā Bērkšīrā.

"Viņu karaliskās augstības ir ļoti pateicīgi Thomas's Battersea pirmskolai, kurā Džordžs un Šarlote ir laimīgi sākuši mācības 2017. un 2019. gadā, un ir gandarīti, ka ir atraduši skolu visiem trim saviem bērniem, kurā ir līdzīga ētika un vērtības," Kensingtonas pils paziņojumā sacīja karaliskais pāris.

Džonatans Perijs, Lambrūkas skolas direktors, šo izvēli komentē: "Mēs esam priecīgi, ka princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss pievienosies mums  septembrī, un ar nepacietību gaidīsim ģimeni, kā arī visus mūsu jaunos skolēnus."

Lai gan skola arī piedāvā skolēniem dzīvot uz vietas, domājams, ka princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss būs tikai dienas skolēni Lambrūkā. Tas nozīmē, ka pēc stundām viņi dosies mājās.

Foto: Reuters/AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Starp citu, internātskola pagātnē ir bijusi ļoti populāra karalisko ģimenes locekļu izvēle -  īpaši tiem, kas nākotnē ieņems vadošus amatus, vai tādiem kā Džordžs (9), kurš kādu dienu kļūs par karali.

Arī princis Filips un princis Čārlzs tika nosūtīti uz Čema skolu astoņu gadu vecumā, un abi vēlāk mācījās slavenajā Gordonstounas skolā, Skotijā. Princis Viljams un princis Harijs mācījās Ludgrovas skolā.

Princis Filips atvedis savu dēlu, princi Čārlzu uz Gordontstounas skolu, kuru beidzis arī pats.
Princis Filips atvedis savu dēlu, princi Čārlzu uz Gordontstounas skolu, kuru beidzis arī pats. Foto: Reuters/AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Princis Džordžs, visticamāk, paliks skoloties Lambrūkā, līdz viņš dosies uz nākamo skolu, piemēram, Ītonas koledžu, kurā mācījās viņa tēvs.

Princese Diāna un princis Čārlzs ieradušies Ītonā.
Princese Diāna un princis Čārlzs ieradušies Ītonā. Foto: AP
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu