Rešetins par tīņu audzināšanu: kādu vīna pudeli meitas istabā esmu atradis, bet tad mums ir saruna

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes, Instagram

Režisora, aktiera Intra Rešetina vecākajai meitai jau ir 16 gadu, kas nozīmē vienu - tētim nākas pasvīst un pie spoguļa izraut kādu sirmu matu. "Tāpēc es sirmoju," smejas Intars Rešetins. "Tā jau aug, mācās, dejo, un tad ir paralēlā dzīve, veidojas personība, ir raksturi."

STV Pirmā! sarunu šovā raidījumā "Kad viņas satiekas" Intars dalās pāris labos padomos, kā tikt galā ar "buciņu, kam aug radziņi". Bet Intars arī neslēpj, ka viņam ir "baigā vīle", ar ko vīlējot no rīta līdz vakaram.  Bet ir arī labi padomi.

"Labāk lai bērni aicina draugus pie sevis, lai tā ballīte ir jums acu priekšā, tad ir iespēja daudzmaz situāciju kontrolēt" – šis ir viens no aktiera un režisora Intara Rešetina padomiem vecākiem. 

"Galvenais – ar tiem bērniem jābūt patiesam, jāatceras, kā pats juties tajā vecumā. Šis vairs nav vecums, kad varēji “no augšas” kaut ko gudri stāstīt. Jārunā kā ar līdzvērtīgu, pieaugušu cilvēku.”

Rešetins arī atklāj, kā mēdz runāt ar dumpinieci: "Mīļo Elīzit, es esmu tētis pirmo reizi. Man nav pieredzes. Es nevēlos darīt kā mans tētis vai mamma - mums jāveido savas attiecības un, iespējams, es kļūdīšos. Es domāju, ka mums ir jādara tā - kā tu domā? [..] bet arī ar mani manipulē un mānās, acīs skatoties."

Tomēr, kad raidījumā lūdz atklāt kādu nedarbu, Rešetins apdomājas un saka: "Es no 11 gadiem izlēmu nelietot alkoholu un cerēju, ka mani bērni arī nelietos alkoholu, bet šis nav tas gadījums. Bērni, ja jūs ko lietojat, tad tukšo taru izmetiet, lai vecāki nepieķer jūs! Kaut kādu vīna pudeli esmu atradis, bet tad mums ir saruna, nevis vai dieniņ, cik tas ir fūuu pē kaka. Jārunā kā ar pieaugušajiem. Tur jau arī tad māte iesaistās."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu