Kaimiņš neizslēdz iespēju kādu dienu atgriezties politikā (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Pašreizējais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, kurš nekandidēs uz nākamo parlamenta sasaukumu, neizslēdz, ka kādreiz nākotnē gan varētu atgriezties politikā.

Intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" Kaimiņš savu nekandidēšanu oktobrī gaidāmajās 14.Saeimas vēlēšanās skaidroja ar vēlmi mazliet atpūsties un pasaudzēt nervus. Viņš paredz, ka nākamajā parlamentā tiks ievēlētas 10-11 partijas, un tādā "kakofonijā" būtu "šausmīgi apgrūtinoši strādāt". Kaimiņš arī netieši pauda izbrīnu par Latvijas sabiedrības toleranci pret Kremļa radīto naratīvu tiražējošajām partijām.

Jautāts, vai gadījumā, ja kādreiz atgrieztos aktīvajā politikā, viņš veidotu jaunu politisko spēku vai arī pievienotos kādam esošam, parlamentārietis atbildēja, ka vīrietim dzīvē vajag radīt dēlu, uzbūvēt māju, nosist čūsku un varbūt nodibināt partiju, bet vienu reizi.

Pēc aiziešanas no Saeimas Kaimiņš varēšot aktīvāk pievērsties skatuves mākslai. Patlaban viņš kā aktieris kopā ar režisoru Alvi Hermani strādā pie izrādes "Operācija "Mindfuck"", kas drīzumā būs skatāma Jaunajā Rīgas teātrī. "Man ļoti patīk nākt uz darbu," par iestudējuma mēģinājumiem izteicās Kaimiņš.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu