ASV atzīst, ka viņiem ir vēl NLO video, bet sabiedrībai tos nerādīs (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
NLO
NLO Foto: AFP / Scanpix

ASV jūras kara flote paziņojusi, ka viņi glabā vēl vairākus neredzētus video, kuros redzami neidentificēti lidojoši objekti (NLO), tiesa, publicēti tie netikšot, jo tas var “apdraudēt nacionālo drošību”.

Paziņojums izteikts pēc vietnes “The Black Vault” vadības pieprasījuma. Šajā vietnē jau iepriekš publicēti tūkstošiem dokumentu, kas saistīti ar NLO, vēsta "Science Alert".

2020. gadā ASV jūras kara flote arī atslepenoja trīs nu jau visiem zināmus video, kuros redzami šķietami neiespējamos veidos lidojoši neidentificēti objekti. Tas piesaistīja minētās mājaslapas uzmanību, kas oficiāli pieprasīja valdības skaidrojumu un citu līdzīgu video publicēšanu.

Tagad ASV valdība uz šiem lūgumiem ir atbildējusi, atzīstot, ka pastāv vēl vairāki līdzīgi video, tomēr publicēti tie netiks nacionālās drošības dēļ.

VIDEO: ASV JŪRAS KARA FLOTES NOFILMĒTIE NLO

“Šīs informācijas publicēšana kaitēs nacionālajai drošībai, sniedzot ienaidniekiem vērtīgu informāciju, kas saistīta ar ASV Aizsardzības departamenta un ASV Jūras kara flotes operācijām, vājajām vietām un spējām,” atbildes vēstulē rakstīja valdības pārstāvis Gregorijs Keisons.

Valdība arī atzina, ka 2020. gadā NLO video tika publicēti tāpēc, ka jau iepriekš bija nonākuši medijos un bija plaši publiski apspriesti.

Tiesa, interesanti ir tas, ka valdība atzina, ka viņi glabā vēl vairākus NLO video, nevis šo informāciju noklusēja.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu