VIDEO ⟩ Karalienes Elizabetes II pēdējās fotogrāfijas stāsts. Tas bija sirsnīgi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lielbritānijas karaliene Elizabete II.
Lielbritānijas karaliene Elizabete II. Foto: Reuters/ScanPix

Džeina Bārlova ir fotogrāfe, kas uzņēma pēdējo oficiālo fotogrāfiju ar Apvienotās Karalistes karalieni Elizabeti II. Sieviete stāsta, ka Elizabete II bijusi smaidīga un runāja par laikapstākļiem, vēsta medijs "Bloomberg".

Sieviete fotografēja Elizabetes II un jaunās Lielbritānijas premjerminstres Lizas Trasas tikšanos otrdien, 6. septembrī, Balmoralas pilī Skotijā.

Liza Trasa cīņā par Lielbritānijas Konservatīvās partijas līdera amatu uzvarēja pirmdien.

"Pirms Lizas Trasas ierašanās brīdi pavadīju ar Viņas Majestāti. Kad ienācu istabā ar karalienes preses sekretāru, viņa bija ļoti smaidīga un apsēdās. 

Karaliene runāja par laikapstākļiem, cik tumšs ārā izskatījās, jo laiks bija apmācies. Šķita, ka viņa jutās labi. Protams, viņa bija ļoti vārga, bet smaidīja.

Uzņēmu daudzas smaidīgas fotogrāfijas. Tas bija sirsnīgs mirklis," stāsta fotogrāfe.

Video: Fotogrāfe Džeina Bārlova stāsta par pēdējās oficiālās Apvienotās Karalistes karalienes Elizabetes II fotogrāfijas uzņemšanu

@fabulousmag Jane Barlow took the last public pictures of Queen Elizabeth #thequeen #queen #queenelizabeth #royalphotography #royal #royalfamily #photographer #london #uk #britain ♬ original sound - Fabulous

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu