Trešdienas horoskops: 14. septembris

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: everst/ Shutterstock

Horoskops trešdienai, 14. septembrim.

AUNS

Neviens kalns nebūs par augstu un neviena jūra par dziļu, lai sasniegtu mērķi. Iecerētie projekti izdosies. Ja esi plānojis mainīt darbu, tad atradīsi labāko variantu.

VĒRSIS

Iespējami gan kāpumi, gan kritumi. Prātā daudz dažādu domu, arī kreatīvas idejas un jāpieņem tādi lēmumi, kas liek izkāpt no komforta zonas. Vai būs labāk? Ja ne labāk, tad citādāk...

DVĪŅI

Veikli tiksi galā ar visdažādākajām situācijām, spēsi būt īstajā laikā, īstajā vietā un pieņemt pareizos lēmumus. Kolēģi un darījumu partneri to ļoti novērtēs.

VĒZIS

Izvairies no strīdiem un nejaucies tur, kur citi izskaidrojas. Kā jau zināms, parasti tiek tam, kurš pa vidu. Veiksies lietišķajās darīšanās un var pavērties arī jaunas peļņas iespējas.

LAUVA

Šodien būsi tolerants pret atšķirīgiem viedokļiem un tas ir liels bonuss. Svarīgi pievērst uzmanību naudas lietām, nekautrēties apspriest atalgojumu un domāt, kā nopelnīt vairāk.

JAUNAVA

Ja kādam kolēģim radīsies problēmas, tad palīdzēsi atrisināt, ja kādam vajadzīgs padoms – lūdzu! Cilvēki būs pateicīgi. Ir jauka sajūta, ka tevi novērtē, ciena un mīl.

SVARI

Nedrīkst apstāties attīstībā, tāpēc izpēti tiešsaistes mācību piedāvājumu. Varbūt kas apgūstams saistībā ar tehnoloģiju jomu, vai varbūt tavā nozarē parādās kādas pavisam jaunas vēsmas.

SKORPIONS

Jaudīga enerģija, bet nevajag traukties uz priekšu bez apdoma, un censties izdarīt visu tūlīt un jau vakar. Tad iespējamas situācijas, par kurām saka: cilvēks pats sev ienaidnieks.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā jomā var veidoties situācijas, kas tev nav pa prātam. Neiesaisties diskusijās, tās nebūs auglīgas, tikai izšķiedīsi enerģiju. Ja nāk jauns piedāvājums, ir vērts to apdomāt.

MEŽĀZIS

Darbā iespējamas negaidītas situācijas, kuras nespēsi ietekmēt. Lai izvēlētos pareizo pieeju, ieklausies kolēģu viedoklī. Pievakarē izej sabiedrībā, satiecies ar draugiem.

ŪDENSVĪRS

Katrai monētai ir divas puses. Šodien jālūkojas uz situācijām kritiski un jāanalizē, kāpēc notiek, tā kā notiek. Radīsies interesantas atziņas, ar ko dalīties.

ZIVIS

Dažādas idejas birs kā no pārpilnības raga. Būs vēlme izmēģināt un izzināt jaunākās tehnoloģijas, rīkoties neordināri. Ar rezultātu būsi apmierināts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu