Vai karalienes bēres un prinču vienotās sēras atkal apvienos brāļus?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Velsas princis Viljams un princis Harijs, izrādot cieņu savai vecmāmiņai, karalienei Elizabetei II, vienojās kopīgā bēru gājienā. Abi brāļi gluži kā senos laikos  - plecu pie pleca - soļoja vienotā solī aiz tēva, Čārlza III.

Čārlza III, Viljama un Harija klātbūtne bēru gājienā cauri Londonai liecināja, ka tēvs un dēli ir vienoti savās sērās par māti un vecmāmiņu, kura šodien pēdējo reizi atstāja Bakingemas pili.

Brāļi soļoja līdzās, ieturot bēru gājiena etiķeti un neizrādot emocijas. 

Foto: AP/Reuters/ScanPix
Foto: Reuters / Scanpix
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Jau pirms pāris dienām karaliskās ģimenes fani piedzīvoja prieku, redzot brāļus kopā ar savām dzīvesbiedrēm, iznākot no Vindzoras pils. Dienā, kad karalis Čārlzs III tika pasludināts par karali ceremonijā Svētā Džeimsa pilī, viņa dēli kopā ar savām sievām devās ārpus Vindzoras pils pie tūkstošiem, kas pulcējas šeit jau kopš ceturtdienas. Karalienes mazdēli Viljams un Harijs, kā arī viņu sievas Katrīna un Megana četratā tikās pirmo reizi kopš 2020. gada.

Cik skumji arī tas, ka bija vajadzīgs tik traģisks notikums kā nelaiķa Majestātes nāve, lai tas notiktu. Kā runā karaļnama eksperti - sestdien Velsas princis bijis pirmais, kurš "sniedza drauga roku princim Harijam", lūdzot viņu un Meganu pievienoties viņiem Vindzorā. Saseksas hercogi šo lūgumu izpildīja.  

Prinči Harijs un Viljams bija reiz gājuši kopā aiz savas mātes princeses Diānas zārka viņas bērēs 1997. gadā. Kā arī prinča Filipa bērēs varēja redzēt šādu pašu ainu - brāļi līdzās un sērās vienoti. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu