Kas notiks ar "ziedu jūru" un Padingtonu lācīšiem? Ir kāds sensitīvs risinājums

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Šonedēļ apritēs jau desmitā diena kopš karalienes Elizabetes II bērēm, kuras klātienē un TV ekrānos vēroja miljoniem cilvēku no visas pasaules. Par dziļajām sērām liecināja izveidotā ziedu jūra pie pilīm un Londonas parkos. Kas notiks tālāk ar šiem cieņu apliecinošajiem ziediem un citām piemiņas lietām? Izrādās, karaļnamam ir padomā kāds sensitīvs risinājums!

Īpašā saikne starp karalieni un Padingtonu turpinājās, kad viņas platīna jubilejas laikā filmēja sirsnīgu skeču, kas saviļņoja pavalstnieku sirdis. No šīs nedēļas Londonā sāk savākt karalienei veltītos ziedus, kas atrodas tiem paredzētajās vietās Grīnparkā un Haidparkā.

Foto: AFP / Scanpix

Karalienei atstāto ziedu novākšana sakrīt ar oficiālās karaliskās ģimenes sēru perioda beigām. Paredzams, ka paies aptuveni piecas dienas, līdz abos parkos tiks savākti ziedi un pārējie piemiņas veltījumi, raksta dailymail.co.uk.

Kas notiks ar karalienei atstātajiem ziediem?

Kā izrādās, karaļnams ir padomājis par kādu cieņpilnu veidu, ko darīt ar šiem ziediem, lai tie netiktu brutāli izmesti mēslainē. Ziedi tiks pārvērsti kompostā, ko pēc tam izmantos karaliskajos parkos un dārzos.

Masu mediji min, ka šīs idejas autors varētu būt pats karalis Čārlzs III, kurš pēc dabas ir kaislīgs dārznieks.

Organiskais komposts no šiem ziediem tiks izmantots krūmiem un ainavu projektiem visos karaliskajos parkos.

Foto: AP/Scanpix

Ko iesāks ar Padingtonu rotaļu lācīšiem?

Īpašā saikne starp karalieni un Padingtona lācīti nostiprinājās, kad viņas platīna jubilejas laikā prezentēja sirsnīgo skeču, kas aizrāva visu sirdis.

Tāpēc nav brīnums, ka šis Londonas simbols tautai saistās ar valdnieci, tāpēc līdzās sērojošo ziediem tika atstāti neskaitāmi Padingtona lāčuki. Lai cik tas mīlīgi - Londonas kārtībsargi tomēr lūdza cilvēkus tā nedarīt, jo tas rada risku savvaļas dzīvniekiem. Lai vai kā, lācīši tagad ir savākti vienkopus un vēl tiek domāts, ko ar šīm mantiņām iesākt. 

Cilvēki sociālajos tīklos izsaka lūgumu rotaļlietas ziedot bērnunamiem un aprūpes centriem. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu