Viena no bagātākajām sievietēm pasaulē otro reizi triju gadu laikā šķir laulību (2)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Pēc nepilniem diviem gadiem laulībā pavadītiem gadiem miljardiere – filantrope Makenzija Skota iesniegusi šķiršanās prasību. Viena no pasaulē bagātākajām sievietēm apprecējās pagājušā gada sākumā, īsi pēc laulības šķiršanas no pirmā vīra – “Amazon” dibinātāja Džefa Bezosa.

Skota prasību par laulības šķiršanu no sava otrā vīra, skolotāja Dena Džuveta iesniedza Vašingtonas Štata tiesā.

2021. gada pirmajā pusē pāris bez liekām ceremonijām apprecējās un par to paziņoja filantropu organizācijas “Giving Pledge” mājaslapā. Skota un Džuvets pauduši uzticību filantropijas idejai. Skota, darbojoties organizācijā, ir ziedojusi vairākus miljardus dolāru labdarībai, jo “Giving Pledge” ideja paredz, ka bagātākie cilvēki ziedo lielāko daļu savas bagātības labdarībai.

“Esmu precējies ar vienu no visdāsnākajiem un laipnākajiem cilvēkiem, kādu pazīstu, un pievienojos viņai apņēmībā ziedot milzīgās bagātības citu labā,” Džuvets rakstīja 2021. gadā.

Džuveta rakstītais nu ir pazudis no “Giving Pledge” mājaslapas, tāpat arī viņa vārds vairs nefigurē Skotas publikācijās par ziedojumiem. Tāpat Skota dzēsusi Džuveta vārdu no savas biogrāfijas autora profilā “Amazon”.

Skota ir “Amazon” dibinātāja Džefa Bezosa bijusī sieva. Pašlaik Skotas aktīvu vērtība mērāma teju 34 miljardos dolāru.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu