"Turbo" vintage tirgus un Ķirbju ražas svētki Āgenskalna tirgū

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

30. oktobrī plkst. 11.00-16.00 aicinām uz TURBO vintage Āgenskalna tirgū! Sagaidīsim auksto sezonu ar rudens apģērbu andeli, kurā varēs atrast siltus džemperus, biezākas jakas, šalles un lakatus, kā arī būs sastopami retāki un ekskluzīvāki atradumi. Ikviens varēs atsvaidzināt garderobi arī ar Latvijas jauno dizaineru darinājumiem un iegādāties citas interesantas lietas! Vienlaikus tirgū atzīmēsim Ķirbju ražas svētkus, 1. un 2. stāvā notiks tirgošanās ar ķirbjiem, kafejnīcas sarūpēs gardus ķirbju ēdienus un notiks radošās darbnīcas kopā ar apkaimes ģimenēm.

Tirgus paviljona 2. stāvā būs rudenīgi apģērbi, neparasti aksesuāri, piespraudes, grāmatas un keramika. Sastapsim blogeri un satura veidotāju Aneti Ozoliņu ar vintage modes zīmolu “Good Grooves Shop”, ilustratori Karlīnu Annu ar krāsainiem plakātiem un ukraiņu mākslinieci Ludmilu Natsvlišvili ar gleznām un skicēm. Interesantus aksesuārus būs sarūpējis brazīļu rotu zīmols “Raja Style” un ar rokām darinātas sudraba rotas varēs atrast pie “MUN design”.

Vienlaikus tirgū Ķirbju ražas svētkos tirgotāji sagādās visdažādāko izmēru ķirbjus, vārīsim ķirbju krēmzupu un cepsim pankūkas! Varēs iegādāties ķirbju ievārījumu, marinētus ķirbjus burciņās, nogaršot ķirbju marmelādi un malkot karstu "Pumpkin Spice Latte". Būs padomāts arī par dažādām aktivitātēm lieliem un maziem - notiks ķirbju svēršanas sacensības un kopā ar apkaimes ģimenēm un bērniem varēs pamēģināt izgrebt ķirbi.

Ieeja bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu