Lidosta "Rīga" ziemas sezonā piedāvās tiešos lidojumus uz 74 galamērķiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Lidosta "Rīga" ziemas sezonā, kas sāksies 30.oktobrī, piedāvās tiešos lidojumus uz 74 galamērķiem, informēja VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" pārstāvji.

Visplašāko galamērķu klāstu no lidostas "Rīga" nodrošinās nacionālā aviokompānija "airBaltic", kas plāno lidojumus 45 tiešajos maršrutos. To vidū būs arī divi īpaši jaunumi - Marrākeša Marokā un Grankanārija Kanāriju salās. Līdz ar šo maršrutu atklāšanu 31.oktobrī un 1.novembrī "airBaltic" nodrošinās tiešu regulāro aviosatiksmi starp Latviju un Āfriku. Lidojumi abos jaunajos maršrutos plānoti līdz nākamā gada marta beigām.

Vairākos "airBaltic" maršrutos, tai skaitā uz Tallinu, Helsinkiem, Stokholmu un Briseli lidojumu biežums ziemas sezonā būs lielāks nekā iepriekšējā ziemā. Tāpat pasažieri varēs doties uz ziemas atpūtas galamērķiem Zalcburgā un Veronā, četras reizes nedēļā notiks lidojumi uz Dubaiju un sešas reizes nedēļā - uz Tenerifi.

Īrijas aviokompānijas "Ryanair" ziemas lidojumu sarakstā iekļauti 27 galamērķi, Ungārijas aviokompānija "WizzAir" piedāvās pasažieriem piecus maršrutus no Rīgas, bet "Norwegian" četrus, savukārt "Transavia" no 17.novembra atjaunos lidojumus uz un no Amsterdamas divas reizes nedēļā.

Čārtera lidojumu segmentā arī ziemas sezonā lidojumus no Rīgas uz atpūtas galamērķiem Turcijā, Itālijā, Portugālē un Ēģiptē piedāvās aviokompānijas "Smartlynx Airlines", "Freebird Airlines", "SkyUp" un "airBaltic"

Regulāro un čartera lidojumu maršrutus no Rīgas kopumā nodrošinās 13 aviokompānijas.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu