Nerātnā Halovīna ballīte intīmpreču veikalā. Ieskaties, kā tur gāja! (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sindija Švāne

31. oktobrī, Visu svēto dienas priekšvakarā, vairāk nekā simts iespaidīgos kostīmos tērptu viesu apmeklēja SexyStyle Halovīnu jeb "Šausmīgi seksīgas dzīres", kas norisinājās Latvijas lielākā intīmpreču veikala divos stāvos. Pasākuma programmā bija spilgtas Ralfa Eilanda, Roja Rodžera un improvizācijas teātra DIVAS performances, kā arī pikantas aktivitātes un balvu izlozes no SexyStyle komandas.

Pēc divu gadu pārtraukuma intīmpreču veikalā SexyStyle notika līdz šim vērienīgākās Halovīna svinības, kas tika ieturētas bezkaunīgas bagātības tematikā. SexyStyle "Šausmīgi seksīgās dzīres" vairāk nekā simts apmeklētāju priecēja ar īpašu programmu – uzstājās improvizācijas teātris DIVAS, ko veido pieredzējušās improvizatores Elīna Geida un Anete Bendika, ar iespaidīgu drag-queen šovu pārsteidza šāgada ietekmīgākais Latvijas influenceris, stilists un radoša personība Rojs Rodžers, kurš kopā ar vakara vadītāju mūziķi Ralfu Eilandu izpildīja vairākas dziesmas, tostarp Supernovas hitu «Ritch Itch».

Foto: Sindija Švāne

Par dejām visa vakara garumā rūpējās DJ Von Kubitz jeb pazīstamais stila un komunikācijas eksperts Deniss Ševeļovs, kurš īpašu balvu pasniedza, viņaprāt, veiksmīgākā tērpa īpašniekiem.

Foto: Sindija Švāne

Ar spraigas sajūtas raisošām aktivitātēm viesus izklaidēja SexyStyle komanda, aicinot uz savas ādas izmēģināt BDSM sveces, izjust pātagu pliķus un elektrostimulāciju, kā arī vērot šibari mākslinieka Flame Hel siešanas performanci. Apmeklētāji aktīvi izmantoja iespēju neformālā gaisotnē uzdot sev interesējošos jautājumus par seksualitāti un intīmprecēm, kā arī piedalījās loterijā, kuras uzvarētāji tika izziņoti ballītes noslēgumā.

Foto: Sindija Švāne

Ieskatu Halovīna pasākuma noskaņā var gūt arī sociālajos tīklos, klikšķinot uz tēmtura #SexyStyleHalloween.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu