Pentagons atklāj, kas patiesībā ir lielākā daļa NLO (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
NLO
NLO Foto: AFP / Scanpix

ASV valdība sākusi oficiāli izskaidrot dažus no pēdējā desmitgadē zināmākajiem NLO. Izrādās, ka lielākā daļa no tiem ir ķīniešu droni un laikapstākļu baloni.

ASV Aizsardzības departamenta pārstāvji anonīmā intervijā ar izdevumu “The New York Times” atklāja, ka redzētie NLO nav atlidojuši no citas planētas. Vainīgi ir ķīnieši ar saviem spiegu droniem, kā arī laikapstākļu baloni. Zināms, ka ķīnieši jau iepriekš esot nozaguši ASV iznīcinātāju plānus, kā arī viņiem interesē, kā ASV armija trenē savus pilotus, raksta "Live Science".

Jau vēstīts, ka 2020. gadā ASV jūras kara flote arī atslepenoja trīs nu jau visiem zināmus video, kuros redzami šķietami neiespējamos veidos lidojoši neidentificēti objekti. Vēlāk tika atzīts, ka pastāv vēl vairāki līdzīgi video, tomēr publicēti tie netiks nacionālās drošības dēļ.

VIDEO: ASV JŪRAS KARA FLOTES NOFILMĒTIE NLO

Vasaras sākumā ASV valdība veica pirmās nopratināšanas saistībā ar 2021. gada jūnijā Pentagona publicēto ziņojumu par kopš 2004. gada ASV flotes pilotu novērotajiem NLO.

No 144 šajā ziņojumā aprakstītajiem gadījumiem 80 ir tādi, kuros objekti fiksēti ar vairāku veidu sensoriem. 18 incidentos tika ziņots par lidojuma objekta „neparastu kustības modeli vai neparastām lidojuma īpašībām”. Daži no objektiem stāvējuši nekustīgi gaisā, pārvietojušies pret vēju vai veikuši pēkšņus manevrus ar ievērojamu ātrumu vai bez redzamas piedziņas. Dažos gadījumos militārās lidmašīnas vienlaikus uztvērušas arī radio signālus.

Arī NASA uzsver, ka nepastāv pierādījumi, ka šo noslēpumaino objektu izcelsme ir ārpus Zemes.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu