Una Ulme izdod plānotāju “Labbūtības ceļvedis”

Piedalies konkursā un laimē!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

"Ja nākamgad esi nobriedusi savā dzīvē kaut ko reāli mainīt, kad “Labbūtības ceļvedis” būs viens no taviem labākajiem sabiedrotajiem. Tas tapis apvienojot visu, kas ir būtisks man pašai, lai labāk strukturētu ikdienu un sasniegtu iecerēto," par plānotāju stāsta idejas autore, skaistumkopšanas eksperte, žurnāliste Una Ulme. 

Labbūtība ir tulkojums no angļu vārda well-being, kas raksturo labu pašsajūtu un procesu, kā mēs līdz tam nonākam.

PIEDALIES ARĪ KONKURSĀ UN LAIMĒ PLĀNOTĀJU!

Una Ulme par idejas dzimšanu:

Laika plānošana viedierīcē man neder, tādēļ gada beigas allaž asociējas ar savā īstā plānotāja meklējumiem. Pērn mēģināju iedzīvināt tā dēvēto Bullet Journal metodi, kurā sāku fiksēt ne tikai tekošos plānus, bet iezīmēju arī tuvākās nākotnes mērķus un vīzijas.

Foto: publicitātes

Vienā brīdi, kad lielu vērību pievērsu dzīvesveida izmaiņām, izveidoju arī pozitīvo ieradumu tabulu, tādā veidā radot sev efektīvu atskaites sistēmu. Tikmēr ikdienas darbu plānošanai joprojām izmantoju klasisko kalendāru. Paralēli tam visam mēdzu ielūkoties arī Mēness kalendārā, jo Mēness fāzes mani diezgan spēcīgi ietekmē emocionālā ziņā.

Tā es navigēju starp trim blociņiem, kas, braucot ceļojumā, palika mājās, kā rezultātā izčākstēja gan mana ieradumu atskaites sistēma, gan nākotnes mērķu definēšana.

Kad vasaras izskaņā par to runāju ar savu kolēģi, skaistumkopšanas eksperti Ievu Neļķi, sapratām, ka beidzot jārada pašām savs ideālais plānotājs. Tāds, kādu mēs sev vēlētos ikdienā. Uzrunājām astroloģi Ingu Mekšūnu, kura Mēness kalendāru apvienoja ar astroloģisko prognozi – tā tapa ieteikumi katrai dienai, kas iesaka, kā rīkoties vai reaģēt, kādi darbi labāk padosies un ko labāk atlikt, kādas aktivitātes vai prakses ir vispiemērotākās konkrētai dienai vai periodam."

Šajā ceļvedī atradīsiet padomus katrai dienai, kas iesaka, kā rīkoties vai reaģēt, kādi darbi labāk padosies un ko labāk atlikt, kādas aktivitātes, skaistumkopšanas procedūras vai prakses ir vispiemērotākās konkrētai dienai vai periodam.

Pēc ķīniešu kalendāra nākamā gada zīme ir Melnais ūdens trusis, kuru gleznā iedzīvinājusi gleznotāja un vāka autore Baiba Feoktistova.

Ne velti truša attēlojums ir tik mīlīgs, jo nākamais gads solās būt daudz mierīgāks. Tas nesīs labestību, romantiku, komunikāciju, ģimenes laimi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu