Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Svingere par Gang Bang vakariem: pēc desmitā vairs neskaita... (18)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Skandalozā režisora Dž.Dž.Džilindžera sarunu šova “Dziļi ar Džili” pirmajā epizodē noritēja atklāta saruna ar pornoindustrijas aktrisi Lindu, bet otrajā ar Lieni Ušakovu. Tagad laiks trešā stāsta varonei - sexWife svingeru kluba vadītājai un svingeru dzīvesveida piekopējai Karīnai.

Karīna raidījumā stāsta par savu pieredzi, kā sākusi piedalīties svingeru kluba pasākumos un nonākusi līdz svingeru kluba vadīšanai. Uzzināsim, kas un kā notiek svingeru kluba pasākumos, ko no tiem gaidīt, kādi ir noteikumi, jo tādi tur patiešām pastāv.

Karīna pastāstīs arī par saviem spilgtākajiem piedzīvojumiem un pārsteidzošākajiem mirkļiem, ko izjutusi svingeru organizētājos vakaros.

 Lasi ar Karīnu dziļo interviju:

"Milzīgas atlases uz pasākumu mums nav. Un reti ir gadījumi, kad esam pateikuši kādam nē. Noteikumi ir vienkārši - sekss ir uz savstarpēju simpātiju pamata. Tu atnāc un tā ir tava brīva izvēle. Vai nu tu savaldzini vai nesavaldzini. Citreiz pasakām, nu, jā, iespējams pēc tevis nebūs pieprasījuma. Tāda ir tā dzīves realitāte,"  par atlasi raidījumā runā svingere. 

Džilis jautā, cik tev partneri svingošanas naktī parasti nomainās? "Tas atkarīgs no pasākuma ir bijuši t.s. Gang Bang pasākumi, kur esmu viena seksuālās aktivitātes centrā. Nu cik daudz? Pēc desmitā vairs neskaita," koķeti atbild Karīna.

Foto: Publicitātes foto

"Sievietes grib daudz un ilgi. Ja to var viens spēt - tad pietiek arī ar viena izturību. Bet parasti tā nenotiek, tāpēc arī ir šī svingerošana, bet Gang Bang ir speciāli jāorganizē, tas nenotiek bieži. Jā, man ļoti patika tā sajūta - es un desmit puiši vienā istabiņā," atklāta ir Karīna.

Foto: Publicitātes foto

Karīna ir kopā ar Sergeju, kurš ir "SexWife" kluba vadītājs un abi ir aktīvi svingeri katru nedēļas nogali. "Viņš respektē manas vēlmes un šeit tās greizsirdības nav." Sergejs arī piedalās privāto Gang Bang pasākumos, ko organizē kāda sieviete veisnīcā, bet tas Karīnu nesatrauc. 

Vai Karīna arī ārpus svingeru kluba ar kādu pārguļ: "Nē, man nav bijusi tāda vēlme."

Foto: Publicitātes foto

Vairāk atklāto interviju skaties GO3.lv

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu