Kurai horoskopa zīmei šonedēļ īpaši laimēsies?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 5. līdz 11. decembrim.

AUNS

Ko tu līderim padarīsi?! Ja arī ikdienas darbos rodas kādi šķēršļi, te tevi nebiedē. Tieši otrādi – stiprina pārliecību par saviem spēkiem un liek to profesionālisma latiņu pacelt vēl augstāk. Kādam varbūt pavērsies jauni plašumi, kur doties pretī nezināmajam. Lieliskas iespējas izvirzīties karjerā un līdz ar to palielināt arī ienākumus, vai arī biznesā ķerties pie jauniem projektiem. Labi izpratīsi situācijas un citu cilvēkus. Ieklausies, ko saka priekšā intuīcija – gan profesionālās, gan sadzīviskās lietās. Brīvdienās pievērsies mājas darbiem.

VĒRSIS

Darbā nopietni pienākumi. Rezultāti nenāks ātri, toties būs stabili, un tas jau ir tieši tas, kas nepieciešamas. Tev patīk kārtība un prognozējamība, tostarp arī attiecībā uz ienākumiem. Tuvojoties gadumijai, top jauni budžeti, un derētu pārskatīt iepriekšējās vienošanās. Varbūt vari gūt kādu labumu. Veiksmīgs laiks arī sponsoru un atbalstītāju atrašanai jauniem projektiem. Nedēļas nogalē sabiedriskā dzīve sitīs augstu vilni – ballītes un kultūras pasākumi. Attiecību jomā kaislības un piedzīvojumi, taču sargi savu privāto dzīvi no citu iejaukšanās.

DVĪŅI

Aktuāli profesionālie jautājumi. Iespējams, dzīve piespēlēs izdevību pakāpties pa karjeras kāpnēm un realizēt sen lolotas ieceres. Var gan atklāties, ka pietrūkst specifisku zināšanu, bet tā nav nelaime - piesakies kursos, meklē informāciju tīmeklī vai caurskati ziemas uzņemšanas iespējas augstskolās. Dienas ļoti aktīvas un iespējamas grūtības darbu apvienot ar mājas pienākumiem. Rūpīgi plāno savu laiku. Nedēļas nogalē esi kopā ar ģimeni, apdariet mājas darbus un apmeklējiet pasākumus. Jāpievēršas arī attiecību tēmai: pašā sirds stūrītī siltas jūtas un ilgas pēc mīļuma.

VĒZIS

Strādā pēc labākās sirdsapziņas, kā jau tu to allaž dari, un neiesaisties strīdos. Profesionālajā jomā iespējamas situācijas vai pārmaiņas, kas tev nebūs īsti pa prātam, bet nevajag asi reaģēt vai pieņemt radikālus lēmumus. Saglabāt rāmu garu un nogaidi, kamēr vēji norimst. Iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemēm, vai vēlme paplašināt redzesloku. Mācies, iegūsti noderīgu informāciju un esi atvērts jauniem iespaidiem. Brīvajā laikā patīkamas tikšanās ar draugiem un vērtīga domu apmaiņa. Jāparūpējas arī par radinieku labsajūtu un jāpalutina ģimene.

LAUVA

Profesionālā jomā jaunas vēsmas. Iespējams, kāds atnāks un gribēs rīkoties pēc "jaunās slotas" principa: kaut ko mainīt tikai pārmaiņu pēc. Tev, protams, par to būs viedoklis! Bet labāk nestrīdies ar kolēģiem un priekšniekiem, jo enerģija aizplūdīs tukšgaitā. Mierīgi dari savus darbus vai pievērsies karjerai vai privātajam biznesam. Aktīva rīcība attiecībā uz peļņu dos iespējas pavairot ienākumus, bet neatstāj novārtā attiecības, un atrodi arī laiku, lai pabūtu vienatnē – pārdomās dzims labas idejas un tu atradīsi atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem.

JAUNAVA

Svarīga prasme uzklausīt, iedziļināties, sadarboties. Labāk veiksies darbi, ko organizēsi komandā ar domubiedriem. Tiesa, jābūt gatavam arī uz kompromisiem, kas nāks diezgan grūti, taču beigu beigās atmaksāsies. Naudas lietās iespējama kāda kavēšanās, taču ar apdomīgumu nostabilizēsi finanšu stāvokli. Brīvo laiku vēlams pavadīt kopā ar ģimeni, svarīga emocionālā saskaņa un spēja saprasties. Mīlas jomā kaislības un aizraujoši piedzīvojumi. Brīvajiem ļaudīm jāsapošas un jādodas sabiedrībā – iespējama kāda intriģējoša tikšanās.

SVARI

Radošas idejas un jauni projekti. Vajadzēs strādāt ar atdevi, taču ir visas iespējas parādīt savus talantus un izcelties. Ja esošā situācija nepamierina, lūkojies pēc izdevīgākiem variantiem. Sliktākais scenārijs – dzīvot rutīnā tikai tāpēc, ka tā varbūt stabilāk. Iespējams, jāapgūst jaunas prasmes un iemaņas, bet tā nav problēma. Nedēļas nogalē atvēli laiku mīļotām nodarbēm un pasākumiem, kas vairo dzīvesprieku. Svarīgi ieklausīties bērnu vēlmēs un tās respektēt. Mājās sirsnīga un omulīga gaisotne.

SKORPIONS

Šonedēļ svarīgas naudas lietas. Tēriņos jābūt apdomīgam un lietišķos jautājumos piesardzīgam - it īpaši, ja darīšana ar līgumiem. Pārlasi visu, it īpaši to, kas uzrakstīts maziem burtiņiem. Brīvajā laikā patīkamas tikšanās ar draugiem un sportiski pasākumi. No sabiedriskām aktivitātēm gūsi pozitīvisma un enerģijas devu. Svarīga arī ģimenes tēma - gādā par saskaņu un brīvajā laikā pasāc kaut ko kopā ar saviem mīļajiem. Brīvajiem ļaudīm sirdī romantiskas vēsmas un emocijas. Ļaujies mīlestībai un baudi jaukos mirkļus.

STRĒLNIEKS

Nopietni finanšu plāni, kas var atnest peļņu, tikai neriskē un neiesaisties avantūrās. Jaunas pazīšanās jānovērtē ar kritisku skatu, ne katrs labs cilvēks uzreiz ir sirsnīgākais draugs vai lieliskākais darījumu partneris. Visas idejas vēlams ielikt "ekselī" un izveidot tāmi. Skaitļi parādīs reālo ainu un iespējamo peļņas potenciālu. Nedēļas nogalē pievērsies saimnieciskiem darbiem, apciemo vai uzaicini ciemos radiniekus. Viesības savējo lokā izdosies lieliski. Attiecībās iespējamas pārmaiņas un jauni pavērsieni, tomēr pirms doties piedzīvojumos, padomā: vai ir vērts?

MEŽĀZIS

Būsi labs padomdevējs un cilvēki novērtēs tavas zināšanas, pieredzi un viedumu. Tajā pašā laikā jāsargās pārāk uztiept savu viedokli – ļauj domāt un lemt pašiem. Labs laiks mācībām, komandējumiem un informācijas apmaiņai: vari apgūt ko jaunu un uzlabot savas profesionālās iemaņas. Kādam var rasties pastiprināta interese par garīgām tēmām un pasaules lietu kārtību. Nedēļas nogalē gādā par mieru un sirsnību attiecībās ar mājiniekiem. Sirdslietās svarīga garīgā saskaņa un līdzīga izpratne par dzīves vērtībām.

ŪDENSVĪRS

Pienākumi atbildīgi un dažu brīdi pārdomas: kāpēc tas viss jādara man?! Rūpīgi saplāno dienas, lai vari paspēt. Rezultāti priecēs, turklāt var atklāties, ka tev ir lieliska intuīcija naudas lietās - būs oriģinālas domas un ieceres. Ja citi tās kritizē vai apšauba, „nemet plinti krūmos”. Tava radošā un netradicionālā pieeja nesīsi labus rezultātus. Tikai nepaļaujies uz paziņu un labvēļu solījumiem, pareizāk būs, ja grožus turēsi savās rokās. Privātajā dzīvē sirdī siltas emocijas, un brīvajiem ļaudīm var atklāties kādas slepenas simpātijas.

ZIVIS

Šis un tas izvērtējams profesionālajā jomā. Vai esi apmierināts ar šībrīža situāciju, darbības virzieniem un pienākumiem? Ja tūdaļ uz līdzenas vietas bez apdomāšanās nevari pateikt "jā", tad ar steigu kaut kas jāmaina. Turklāt liela uzmanība pievēršama naudas lietām - iespējami gan pēkšņi ienākumi, gan negaidīti izdevumi. Brīvdienas piemērotas sabiedriskām aktivitātēm un kultūras pasākumiem. Iegūsi cilvēku simpātijas: kādam viegls flirts, kādam sirdslietu piedzīvojumi. Liela nozīme izjūtām un intuīcijai, ātri orientēsies situācijās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu