2022. gada bēbīšu bums: slavenību ģimenēs sagaidītie bērniņi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/Shutterstock/TVNET kolāža

Lai vai kas notiktu ar mūsu pasauli - pandēmija vai karš, kamēr vien dzims bērniņi, prieks un cerība nezudīs! Aplūkosim, kam 2022. gadā bija iespēja sagaidīt stārķi ar brīnumu savā ģimenē. Lai ģimenēm veselība un daudz prieka brīžu!

Mūziķu Didža Bordo un Kristīnes Pāžes dēls pasaulē ieradās februāra beigās, un vecāki viņam devuši vārdu Bruno.

Mūziķu pāris Didzis Bordo un Kristīne Pāže kopā ir jau desmit gadu – kopš realitātes šova "O!Kartes skatuve" laikiem.

Latviešu hokejists, NHL kluba Bufalo "Sabres" spēlētājs Zemgus Girgensons šī gada pavasarī atkal kļuva par jauno tēti. 18. maijā pasaulē nāca pāra dēls Lūkass Daniels.

Girgensonu pāris mija gredzenus 2019. gada vasarā, un 2021. gada janvārī piedzima viņu pirmais bērns - meita Hedlija Mara.

Šī gada 21. martā Latvijas Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa laida pasaulē savu pirmdzimto. Aktrises mīļotais ir Salaspils jauktā kora "Lōja" diriģents Ģirts Gailītis, ar kuru Marijai ir attiecības jau trīs gadus. Abus vieno interese par lībiešiem un to vēsturi.

Latvijas populārākais krišnaīts, seriāla "Ģimene burkā" zvaigzne Uģis Kuģis kopā ar sievu Lindu mājdzemdībās sagaidījuši ģimenes pieaugumu. Vecāki dēlam deva vārdu Atuls.

Jauno mediju un digitālā mārketinga speciālists Artūrs Mednis ar sievu Ilzi augusta sākumā sagaidīja otro dēlu, kuru nosaukuši par Oliveru. Puisēns nāca pasaulē divas nedēļas pirms plānotā datuma. Ģimene Oliveru sagaidīja šī gada 8. augustā.

12. jūlijā, apģērbu tirgotāja Elīna Didrihsone laida pasaulē pirmdzimto, kuru nosauca par Džeisonu.

Didrihsone sociālajos tīklos sekotājiem stāstīja par svarīgo notikumu, detaļās aprakstot gan došanos uz slimnīcu, gan iepazīstinot ar slimnīcas telpām. Plašāku izklāstu par dzemdību procesu viņa publiskoja vietnē "Telegram".

Šogad arī par dekorēšanas feju dēvētā Baiba Prindule-Rence kļuvusi par māmiņu. 

Baiba ar vīru Agri Renci, kurš ir "Zelta zivtiņas" zīmola vadītājs, ir kopā jau no skolas laikiem. 2016. gadā pāris oficiāli reģistrēja savu laulību.

Arī pašmāju reperis Arturs Skutelis šajā vasarā kļuvis par tēti.

Bijusī Latvijas svarcēlāja Rebeka Salsabila Ibrahima (agrāk Koha) arī šogad kļuva par jauno māmiņu.

Amerikāņu pornozvaigzne Railija Reida (īstajā vārdā Ešlija Matjūsa) un latviešu "Red Bull" parkūrists Pāvels Petkuns šajā vasarā kļuva par vecākiem pirmdzimtajai – meitai Emmai.

Dziedātāja Karīna Tropa un basģitārists Roberts Rasa vasaras izskaņā kļuva par vecākiem otram bērnam. Vecāki dēlam devuši vārdu Pauls.

Šova "X Faktors" zvaigzne Līga Rīdere, kura piesaka sevi arī kā atbalsta personu un fitnesa treneri, septembrī mājdzemdībās laida pasaulē savu ceturto atvasi.

15. septembrī pasaulē nāca hokejista Jēkaba Rēdliha un viņa sievas Ievas trešā atvase. Dēlam tika dots vārds Karls.

Dziedātāja Ieva Sutugova kļuvusi par māmiņu pirmdzimtajam. Dēlam dots latviešu vārds - Austris.

Šogad latviešu modele Karlīna Caune laida pasaulē otro bērniņu. 

Kā zināms, modele jau vairākus gadus dzīvo ārpus Latvijas un kopā ar vīru Ludvigu audzina meitiņu vārdā Lilī.

Tenisiste Anastasija Sevastova šī gada nogalē pasaulē laida pirmdzimto. Sportiste atklāja, ka meitai dots vārds Aleksandra.

Aktrise Sarmīte Rubule īsi pirms 42. dzimšanas dienas pirmo reizi kļuva par māmiņu. Pasaulē nācis zēns.

Bijušais motosportists, šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieks Matīss Karro šoruden kļuvis par tēti.

Arī Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieka Viļņa Ķirša dzīve šoruden krasi mainījusies. Ģimenē ienāca mazulis. 27. septembrī Rīgas Dzemdību namā pasaulē nāca anestezioloģes un reanimatoloģes Elīnas Ķirses un Viļņa Ķirša pirmdzimtais. Vecāki dēlam devuši vārdu Kristaps.

Grupas "Otra puse" līderis Normunds Pauniņš 53 gadu vecumā sagaidījis nākam pasaulē savu otro atvasi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu